De week van Martijn Kegler (37) met Instagramfoto’s

Opnieuw leende we ons Instagram-account uit aan een fanatieke SPRINT-er: Martijn Kegler, 37 jaar en planoloog. Hij werkt als projectleider buitengebied en ruimte bij RHO adviseurs voor leefruimte. Daarnaast sport hij met veel plezier bij onze club. Hij is volop in voorbereiding op de marathon van Rotterdam.

Op de Instagram-foto’s tijdens zijn uitleenweek is dat ook goed te zien! Met o.a. foto’s van de mooie ‘voorbereidingsloop’ in de Drunense Duinen (halve marathon) én natuurlijk verslag van de laatste Road2Rotterdam training (35km) vanaf SPRINT waar hij als pacer meeliep.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 12.46.41

Martijn traint op dinsdagavond bij groep B1 (trainer Marc), waar hij ook contactpersoon is en op zaterdagochtend bij groep A (trainer Rene). Op donderdagavond traint hij ook nog met een groep loopmaatjes van SPRINT vanaf de Haagse markt in Princenhage.

Schermafbeelding 2015-03-30 om 12.47.35Hij is een echte verspreider van het SPRINT-sportvirus want ook zijn zoon Thijmen traint inmiddels bij de vereniging: in de allerjongste groep pupillen, bij trainster Anne. Daarnaast post hij vele foto’s en tweets met zijn eigen twitteraccount!

Martijn over SPRINT: “Ik vind SPRINT een hele leuke gezellige club. We zijn de grootste atletiek vereniging van Nederland, maar toch is het moeilijk om de club financieel gezond te houden. Als alle leden een steentje bijdragen moet het financieel toch beter kunnen! Ik hoop daar met de aandacht die ik aan SPRINT besteed in sociale media een steentje aan bij te dragen!”

Schermafbeelding 2015-03-30 om 12.48.42

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden