Atletiekvereniging SPRINT

Atletiekvereniging SPRINTTjebbe Kerstens op dreef bij NSKCompetities 2015Passessie clubkledingColumn ®n #22: Op rolletjesSPRINT geniet tijdens Wings For Life World Run 2015Tekenbeten en LymeNordic Walking avondcursusABC Juniorenkamp zit er weer opFilm SPRINT bij sport.nlInsta-week: Wings For Life World Run

�٥ http://www.avsprint.nl Atletiekvereniging SPRINT (AV SPRINT) is met ruim tweeduizend leden de grootste atletiekvereniging van Nederland. Bij SPRINT kunt u terecht voor baanatletiek, wegatletiek, recreatief lopen en wandelen, aangepast sporten en Nordic Walking. Gediplomeerde trainers zorgen voor een deskundige begeleiding van de activiteiten. Bij SPRINT kunt u sporten op alle niveaus. Van beginner tot gevorderde, van recreant tot wedstrijdatleet. Thu, 21 May 2015 12:20:05 +0000 nl-NL hourly 1 http://wordpress.org/?v=4.2.2 http://www.avsprint.nl/nieuws/tjebbe-kerstens-op-dreef-bij-nsk-6584 http://www.avsprint.nl/nieuws/tjebbe-kerstens-op-dreef-bij-nsk-6584#comments Mon, 18 May 2015 12:10:57 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6584
Tjebbe Kerstens heeft bij de Nederlandse Studenten Kampioenschappen in Eindhoven 3 keer het podium mogen betreden. Goud werd er behaald met een sprong van 14.27m met hinkstapsprong, zilver was er voor een vertesprong van 6.73m en brons liep hij binnen…

The post Tjebbe Kerstens op dreef bij NSK appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Tjebbe Kerstens heeft bij de Nederlandse Studenten Kampioenschappen in Eindhoven 3 keer het podium mogen betreden.
Goud werd er behaald met een sprong van 14.27m met hinkstapsprong, zilver was er voor een vertesprong van 6.73m en brons liep hij binnen met 11,40s op de 100 meter.
Dimitri Jonkers, net afgemeld als lid, pakte verrassend brons met een pr van 57.45m op speer, nadat hij 3 jaar eerder bij het NSK voor het laatst een speer had geworpen.
Net naast het podium stond Marieke Obbes met een goede sprong van 10.71m het hinkstapsprong.
Kevin v Zundert deed buiten mededinging mee en werd met 4.00m 4e op polsstokhoog.
Alle overige uitslagen zijn te vinden op de site van Asterix atletiek.

The post Tjebbe Kerstens op dreef bij NSK appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/tjebbe-kerstens-op-dreef-bij-nsk-6584/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/competities-2015-6580 http://www.avsprint.nl/nieuws/competities-2015-6580#comments Mon, 18 May 2015 08:40:19 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6580
Op 18 april begonnen onze CD junioren in Breda heel verdienstelijk met hun eerste competitie wedstrijd. De JD en MC staan landelijk 6e, de MD 8e en de JC, door een vervelende communicatiefout met maar één 100 meter loper, 22e.…

The post Competities 2015 appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Op 18 april begonnen onze CD junioren in Breda heel verdienstelijk met hun eerste competitie wedstrijd.
De JD en MC staan landelijk 6e, de MD 8e en de JC, door een vervelende communicatiefout met maar één 100 meter loper, 22e. Voor de JC wordt het dus een uitdaging om in de komende 2 wedstrijden alsnog die finaleplaats te behalen.

Veel punten werden er gescoord op alle estafettes.
Sheenaï Muntslag zorgde bij de MD voor veel punten met 8,38s op de 60m, 10,92s op de 60m hrd en met 4.54m ver.
Bij de MC waren er meer in het oog springende puntenverzamelaars. Zoë Meyer en Silke Vonk pakten veel punten op de 80m in resp 10,44s en 10.57s. Zoë stootte ook de kogel nog naar 10.39m en Silke liep haar 1e 80m hrd in 13.00s.  Simone Snepvangers zat hier vlak achter met 13,22s en evenaarde het clubrecord hoogspringen met 1.65m. Bij Pleun Hutten werd een dubieuze jurybeslissing een hectisch eind van de dag. Haar sprong van 5.20m werd uiteindelijk een nog steeds goede 4.90m.
Bij de JD was het Abel Maas die zich in de kijker liep met 13,40s op de 80m hrd en met 4.62m ver. Douwe Demoulin pakte veel punten met 1.50m hoog.
Voor de JC zorgde Kjell Broos voor een groot aantal punten met 36,71m discus en 10.00m kogel. Sander Doodewaard liep een rappe 100m hrd in 15.68s. Dylan v Zundert zorgde voor veel punten met zijn 43,95m speer.

30 mei staat de volgende competitiewedstrijd in Dongen op het programma. Alle ploegen hebben natuurlijk als doel te stijgen op de landelijke ranglijst, maar vooral de JC wensen we hierbij heel erg veel succes.

The post Competities 2015 appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/competities-2015-6580/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/passessie-clubkleding-2-6573 http://www.avsprint.nl/nieuws/passessie-clubkleding-2-6573#comments Sun, 17 May 2015 10:24:57 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6573
Er komt weer een passessie van onze clubkleding aan! Op woensdag 20 mei van 17.30 tot 18.15 uur kun je bij SPRINT terecht om clubkleding te passen en te bestellen. Gepast kunnen worden: singlets, t-shirts en middellange tights. Voor de meiden…

The post Passessie clubkleding appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Er komt weer een passessie van onze clubkleding aan!

Op woensdag 20 mei van 17.30 tot 18.15 uur kun je bij SPRINT terecht om clubkleding te passen en te bestellen.
Gepast kunnen worden: singlets, t-shirts en middellange tights. Voor de meiden kunnen dan ook korte tights besteld worden, deze maten zijn hetzelfde.

De levertijd van de kleding is 5 tot 6 weken.

Voor de atleten die in januari kleding besteld hebben en deze nog niet hebben opgehaald; jullie zijn woensdag welkom om de kleding op te halen.

The post Passessie clubkleding appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/passessie-clubkleding-2-6573/feed 0 http://www.avsprint.nl/column/column-n-22-op-rolletjes-6549 http://www.avsprint.nl/column/column-n-22-op-rolletjes-6549#comments Fri, 08 May 2015 11:11:59 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6549
“Waar loop je nou zoal nog tegen aan? ” Ik rijd naar huis en op de radio wordt een wheeler geïnterviewd. “Nou waar ik vooral tegen aanloop……..” en de man in rolstoel praat verder. Wat een bijzondere vraag, denk ik…

The post Column ®n #22: Op rolletjes appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

“Waar loop je nou zoal nog tegen aan? ”
Ik rijd naar huis en op de radio wordt een wheeler geïnterviewd.
“Nou waar ik vooral tegen aanloop……..” en de man in rolstoel praat verder.
Wat een bijzondere vraag, denk ik bij mezelf.
Intussen haal ik een bestelbus in van de Firma Beenhakker; ‘Rolstoel specialist’ staat er op het busje.
Eenmaal thuis gekomen zie ik op Facebook dat we bij SPRINT trots zijn omdat we het ‘NOS op 3 journaal’ hebben bereikt. Ze filmen op onze atletiekbaan om te zien hoe mensen met en zonder beperking samen sporten. Wheeleratleet, Raffaele Orru wordt geïnterviewd,
Mies zie ik hand in hand over de baan lopen met visueel beperkt atleet, Ingrid.
Daar weer tussendoor loopt trainer Leo met zijn hardloopgroep.
Best bijzonder eigenlijk……

Twee weken later ren ik samen met nog een heleboel andere mensen door de straten van Breda. #WingsforlifeWorldrun. Een wereldwijd hardloopevenement om geld in te zamelen voor onderzoek naar dwarslesie. Na een kilometer te hebben gelopen, hoor ik een mevrouw roepen:
“Kom op, nog een klein stukje”.
Nou ja….nog een klein stukje?
Dat bepaal ik zelf, want er zit een finishauto achter mij aan.
Dus hoe harder ik loop hoe verder ik moet.
Best bijzonder eigenlijk…

Het regent en de straffe wind komt schuin van voren. Er loopt een mevrouw met vleugeltjes op haar rug. Links van mij passeert een wheeler. Net als alle natuur rondom Breda aan mij passeert. Jeetje wat is het overal lentegroen. Een fel rood shirt met drie witte kruizen haal ik in.
“Ja, ik ben ambtenaar bij de gemeente Breda”, zegt ze.
“Zo een ambtenaar die hard loopt?”
“In privétijd natuurlijk wel”, grapt ze terug. Er staat een Hummer volgebouwd met geluidboxen aan de kant van de weg. De wind blaast de stilte weg en de VETTE beat neemt de plaats in.
“Tuut-Tuut-Boing-Boing”, de finishauto passeert mij nét voor het 20 kilometer punt in Klein Zundert. Daar is de drankpost en de bus die mij terugbrengt naar Breda!
Drankpost , Check.
Bus…………..?
Check, inderdaad geen bus.
Best bijzonder eigenlijk…

Met regen, wind en 17 graden is het al snel heel koud in de korte broek en T-shirt. Iedereen krijgt een goudkleurige overlevingsdeken van de EHBO-post en al snel staat heel Klein Zundert vol met mensen in een gouden wikkel. Na een half uur komen we gelukkig in beweging.Een processietocht, op zondag, in Klein Zundert, op weg naar de bus?
Check! Bijna goed. Op weg naar een boerenschuur.
Met honderden mensen in een gouden wikkel gaan we een boerenschuur in. Hulde aan de boer en boerin die ons laten schuilen. “Ik ben gestrand in een boerenschuur” WhatsApp ik naar vriendinnen in Breda.
Maar er is geen internetverbinding in Klein Zundert.
Best bijzonder eigenlijk…

Dus daar sta ik dan, met honderden, bikkels in een gouden wikkel, te wachten op een bus. Deze komt na een dik uur. Gelukkig kan ik met de tweede bus mee. Al moet ik wel in het gangpad staan. Via de Belgische snelweg rijden we terug naar Breda. Halverwege de tocht valt er een mevrouw flauw en moet de bus even stoppen. Als we de grote kerktoren van Breda zien, valt er nog een meneer flauw. Sommige mensen zijn toch beter in 20 kilometer hardlopen. “Iedereen zo zijn eigen handicap.” Het weer is inmiddels opgeknapt en ik ook. Want ik ben op het terras beland en daar heb ik de grootste verhalen.
Naast mij komt een meisje zitten. Ze heeft een rode Adidas sweater aan en ze zit in een rolstoel.“ Heb je ook meegedaan en ging het goed?” vraag ik.
Ze knikt, en zegt: “Het liep op rolletjes”.

Best bijzonder eigenlijk…

®n

The post Column ®n #22: Op rolletjes appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/column/column-n-22-op-rolletjes-6549/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/sprint-geniet-tijdens-wings-for-life-world-run-2015-6489 http://www.avsprint.nl/nieuws/sprint-geniet-tijdens-wings-for-life-world-run-2015-6489#comments Mon, 04 May 2015 17:54:45 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6489
Een bizarre race. Op een regenachtige dag. Kriebels over je lijf wanneer je hardlopers en wheelers samen ziet racen. Kinderen die stoer en enthousiast meelopen. Gelikte aankleding, livestreams en blikjes Red Bull. De Catcher Car die je op de hielen zit. Gouden warmtedekens…

The post SPRINT geniet tijdens Wings For Life World Run 2015 appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Een bizarre race. Op een regenachtige dag. Kriebels over je lijf wanneer je hardlopers en wheelers samen ziet racen. Kinderen die stoer en enthousiast meelopen. Gelikte aankleding, livestreams en blikjes Red Bull. De Catcher Car die je op de hielen zit. Gouden warmtedekens en blauwe petten. Gezelligheid na de finish. Bewondering voor de winnaars die zó ontzettend ver liepen. En als klap op vuurpijl: Nederland haalt 4,2 miljoen euro op voor dwarslaesie onderzoek!

Afgelopen zondag was Breda in de ban van de Wings For Life World Run, dit jaar de 2e Nederlandse editie. Veel SPRINT-ers liepen én hielpen mee.
Hier een greep uit de vele SPRINT-momenten tijdens de WorldRun.

pssst. de geruchten gaan dat de run in 2016 ook weer in Breda is… Dat zou tof zijn!

Processed with Moldiv

The post SPRINT geniet tijdens Wings For Life World Run 2015 appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/sprint-geniet-tijdens-wings-for-life-world-run-2015-6489/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/tekenbeten-en-lyme-6394 http://www.avsprint.nl/nieuws/tekenbeten-en-lyme-6394#comments Wed, 22 Apr 2015 18:26:35 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6394
Van een tekenbeet kun je ziek worden. Controleer jezelf en anderen op tekenbeten nadat je ‘in het groen’ bent geweest. Ben je gebeten door een teek, dan is het belangrijk dat je hem snel weghaalt.  Waar komen teken voor? Teken komen in het…

The post Tekenbeten en Lyme appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Van een tekenbeet kun je ziek worden. Controleer jezelf en anderen op tekenbeten nadat je ‘in het groen’ bent geweest. Ben je gebeten door een teek, dan is het belangrijk dat je hem snel weghaalt. 

Waar komen teken voor?
Teken komen in het hele land voor, in bos, park, hei, duinen of in de tuin. Ze zitten in de buurt van bomen of struiken in hoog gras of tussen dode bladeren en lijken op kleine platte spinnetjes. Teken kunnen zich vastbijten in de huid van mensen. Van een tekenbeet kun je ziek worden. In Nederland kunnen teken de ziekte van Lyme overbrengen.

teek

Controleren is belangrijk
Controleer je lichaam en je kleding op tekenbeten als je in het groen bent geweest. Teken kunnen zich overal vastbijten, maar hebben voorkeur voor liezen, knieholtes, oksels, bilspleet, randen van het ondergoed, achter de oren en rond de haargrens in de nek. Heb je een tekenbeet? Haal de teek snel weg. Hoe langer de teek in je huid zit, hoe groter de kans dat hij ziekteverwekkers overdraagt.

Naar de huisarts?
Je hoeft niet altijd naar de huisarts na een tekenbeet. Heeft de teek al langer dan 24 uur op je huid gezeten? Overleg met de huisarts of behandeling gewenst is. Heb je de teek binnen 24 uur weggehaald? Houd tot drie maanden na de tekenbeet de huid rond de beet in de gaten. Let op het ontstaan van een rode ring of andere klachten die kunnen duiden op de ziekte van Lyme. Krijg je klachten? Ga naar de huisarts en meld dat je door een teek gebeten bent. De ziekte van Lyme is meestal goed te behandelen met antibiotica.

RIVM-app ‘Tekenbeet’
Het RIVM heeft de app ‘Tekenbeet’ gemaakt. Deze app is gratis te downloaden in de Google Play Store en in Itunes. Met deze app kunnen mensen (ook buiten, zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen.

Game Teek Control
Om kinderen te leren wat teken zijn, waar ze zitten en wanneer je op teken gecontroleerd moet worden, is er nu een computergame Teek Control. In deze game maak je via een paar leuke tekenfilmpjes mee hoe en waar de teek kan bijten. Vervolgens race je over de kaart door de straten van je eigen woonwijk, om daar zo snel mogelijk de kinderen te vertellen dat ze zich moeten laten controleren op teken. Onderweg zie je foto’s van jouw eigen wijk voorbijkomen. Vraag je ouders om een tekencontrole, en daag je vrienden uit jouw score te verbeteren!

Tekenradar
Als je op Tekenradar.nl een tekenbeet meldt, kun je meedoen aan onderzoek naar tekenbeten en de ziekte van Lyme. Als je een recente tekenbeet meldt, kun je uitgenodigd worden om de teek op te sturen. Je vult dan anderhalf jaar een aantal korte vragenlijsten in. Binnen 10 maanden hoor je of de teek besmet was met de bacterie die de ziekte van Lyme kan veroorzaken.

The post Tekenbeten en Lyme appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/tekenbeten-en-lyme-6394/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/nordic-walking-avondcursus-en-sportief-wandelen-6409 http://www.avsprint.nl/nieuws/nordic-walking-avondcursus-en-sportief-wandelen-6409#comments Wed, 22 Apr 2015 18:25:59 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6409
Nu de zomertijd weer ingegaan is, komt er ook op een avond een cursus Nordic Walking. Gepland is om vanaf donderdagavond 7 mei a.s. een cursus te starten. Aanvangstijd is 19.00 uur. Een cursus bestaat uit vijf lessen en een les duurt…

The post Nordic Walking avondcursus appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Nu de zomertijd weer ingegaan is, komt er ook op een avond een cursus Nordic Walking. Gepland is om vanaf donderdagavond 7 mei a.s. een cursus te starten. Aanvangstijd is 19.00 uur.

Een cursus bestaat uit vijf lessen en een les duurt circa 75 minuten. Tijdens de lessen kunnen de poles(stokken) gratis van Sprint gebruikt worden. Wanneer je na de lessen in een Nordic Walking groep komt meelopen, dien je zelf poles aan te schaffen.

nordicwalking

Kosten en aanmelden
SPRINTleden betalen voor een cursus Euro 40,–, niet-SPRINTleden Euro 50,–.
Aanmelden bij Elly van Leeuwen via [email protected]
Verzamelpunt is òf in de hal van het clubhuis, òf bij goed weer op het terras.

The post Nordic Walking avondcursus appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/nordic-walking-avondcursus-en-sportief-wandelen-6409/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/abc-juniorenkamp-zit-er-weer-op-6423 http://www.avsprint.nl/nieuws/abc-juniorenkamp-zit-er-weer-op-6423#comments Wed, 22 Apr 2015 18:25:23 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6423
Ondanks de vreselijke kou is het jaarlijkse ABC Juniorenkamp een enorm succes geweest. Josefien de Kok heeft er een sfeervol verslag over gemaakt dat je hieronder kunt lezen. Het ABC Juniorenkamp Dank Een welgemeend ‘bedankt’ aan de kampleiding die zich…

The post ABC Juniorenkamp zit er weer op appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Ondanks de vreselijke kou is het jaarlijkse ABC Juniorenkamp een enorm succes geweest. Josefien de Kok heeft er een sfeervol verslag over gemaakt dat je hieronder kunt lezen.

Het ABC Juniorenkamp

Dank
Een welgemeend ‘bedankt’ aan de kampleiding die zich ook dapper staande heeft weten te houden in de kou.

Oproep
De jeugdcommissie wil graag een oproep doen aan de ouders van zowel pupillen als junioren, want zij zitten heel erg verlegen om hulp op de kampen; met name op het logistieke en keukenvlak. Dus lijkt het je leuk om drie dagen pijn in de kaken te krijgen van het lachen, stuur hen dan vooral een mail: [email protected]

ABC Jun_groepsfoto

The post ABC Juniorenkamp zit er weer op appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/abc-juniorenkamp-zit-er-weer-op-6423/feed 0 http://www.avsprint.nl/nieuws/film-sprint-bij-sport-nl-6428 http://www.avsprint.nl/nieuws/film-sprint-bij-sport-nl-6428#comments Wed, 22 Apr 2015 18:24:45 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6428
Op donderdag 23 april is NOC*NSF komen filmen bij SPRINT. Onze club is een voorbeeld voor anderen op het gebied van integratie van mensen met en zonder handicap. “Redenen hiervoor zijn dat Aangepast sporten binnen SPRINT volledig geïntegreerd is. Want: * AV…

The post Film SPRINT bij sport.nl appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Op donderdag 23 april is NOC*NSF komen filmen bij SPRINT. Onze club is een voorbeeld voor anderen op het gebied van integratie van mensen met en zonder handicap. Filmploeg2

“Redenen hiervoor zijn dat Aangepast sporten binnen SPRINT volledig geïntegreerd is. Want:
* AV SPRINT kiest er nadrukkelijk voor een breed aanbod te bieden voor zoveel mogelijk mensen; een zo volwaardig mogelijke integratie staat daarbij voorop.
* Atleten met en zonder beperking sporten naast elkaar en als het mogelijk is, ook met elkaar.
* Trainingen en activiteiten zijn gericht op de individuele mogelijkheden van de sporter.
* De vereniging kan inspelen op de individuele behoefte omdat de vrijwilligers uit het afdelingsbestuur ‘aangepast sporten’ persoonlijk of beroepsmatig bekend zijn met het thema.
* Uitgangspunt is kijken naar de mogelijkheden van de mensen en niet kijken naar de beperkingen.

Dit alles levert begrip, respect en waardering op voor mensen met een beperking”, aldus NOC*NSF. wheelers

Onder de indruk
Mooi dat de landelijke sportkoepel dit niet is ontgaan. Tijdens de opnames waren ze bijzonder onder de indruk van alles wat er op dit gebied bij SPRINT gebeurt!

Wanneer de film precies te zien is op sport.nl, is nog niet bekend, maar in waarschijnlijk vanaf eind april. Houd in elk geval onze Facebookpagina en onze website in de gaten en natuurlijk sport.nl.

The post Film SPRINT bij sport.nl appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/nieuws/film-sprint-bij-sport-nl-6428/feed 0 http://www.avsprint.nl/instablog/insta-week-wings-for-life-world-run-6429 http://www.avsprint.nl/instablog/insta-week-wings-for-life-world-run-6429#comments Wed, 22 Apr 2015 18:22:55 +0000

http://www.avsprint.nl/?p=6429
Ons Instagram account werd twee weken geleend door het promotieteam van de Wings For Life World Run. Een mooie run met een mooi doel op zondag 3 mei [start in het Kasteel van Breda!] waarbij je zover mogelijk loopt tot…

The post Insta-week: Wings For Life World Run appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>

Ons Instagram account werd twee weken geleend door het promotieteam van de Wings For Life World Run. Een mooie run met een mooi doel op zondag 3 mei [start in het Kasteel van Breda!] waarbij je zover mogelijk loopt tot je wordt ingehaald door de finishlijn (de Catcher Car). Voor kinderen en jongeren zijn er speciale (kortere) runs.

“Voor SPRINT is deze run extra bijzonder. Niet alleen houden we van Breda en willen we niets liever dan hardlopen door onze eigen stad, maar ook zijn er twee wheelers met een dwarslaesie lid van onze club. Deze wereldwijde run wordt speciaal gelopen ‘voor diegenen die dat niet kunnen’. 100% van het inschrijfgeld gaat naar ruggenmergonderzoek.”

Schermafbeelding 2015-04-22 om 15.56.08

Er zijn al lopers aangesloten bij dit SPRINT team, maar mocht je dat nog niet hebben gedaan en wel meelopen: ga dan op www.wingsforlifeworldrun.com/nl naar ‘teams’, zoek ‘SPRINT’ op in de zoekbalk en met het simpelweg invullen van je mailadres loop je SAMEN met ons voor het goede doel!

Sta je nog niet ingeschreven? Dan kan dat nog tot 28 april 13:00 uur.

Schermafbeelding 2015-04-17 om 10.28.21
Dit team geeft het stokje door aan Eva ’Snelle’ Vonk. Deze jonge juniore is een SPRINT’ster’ en laat haar SPRINT-weken vanaf begin mei zien.
Volg ons account!: www.instagram.com/av.sprint of zoek via de Instagram-app naar @av.sprint.

Schermafbeelding 2015-04-22 om 15.51.34

The post Insta-week: Wings For Life World Run appeared first on Atletiekvereniging SPRINT.

]]>
http://www.avsprint.nl/instablog/insta-week-wings-for-life-world-run-6429/feed 0

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden