AV Sprint heeft weer een voorzitter!

Wij zijn blij te kunnen melden dat we SPRINT na drie jaar weer kunnen versterken met een voorzitter van het verenigingsbestuur. Paul Alberts, sinds eind 2012 voorzitter loopsport, heeft zich bereid verklaard deze rol vanaf heden te vervullen en zich kandidaat te stellen voor de verkiezing in deze functie in de eerstkomende algemene ledenvergadering. Peter Hekker, nu vicevoorzitter, volgt Paul op als voorzitter loopsport. Stan Gielen, nu interne voorzitter en bestuurslid algemene zaken wordt vicevoorzitter en secretaris.

PaulAlberts

Klaar voor de toekomst

Naast deze gedeeltelijke herverdeling van de portefeuilles gaat het bestuur meer focus aanbrengen in haar activiteiten en op een andere manier en in een andere samenstelling vergaderen. Daarnaast worden enkele projecten bij andere kartrekkers belegd. Met deze wijzigingen denken wij als bestuur klaar te zijn voor de toekomst en een goed antwoord te hebben op de steeds complexer wordende vraagstukken. Daarbij blijven het plezier en veiligheid in combinatie met prestaties in de sport voor onze leden voorop staan.

Functie bestuurslid commerciële zaken vacant

Bestuurslid commerciële zaken Eugène Wildöer gaf onlangs te kennen na een goede overweging, zijn functie per direct neer te leggen. Wildöer liet weten zich niet te kunnen vinden in de bestuurswijze en de gestelde prioriteiten. De functie van bestuurslid commerciële zaken komt hierdoor vacant.
Het bestuur dankt Eugène voor de enorme ‘drive’ en inzet die hij gedurende zijn betrokkenheid bij het bestuur van SPRINT heeft laten zien.

Het voltallige SPRINTbestuur is nu als volgt samengesteld

– Voorzitter a.i.: Paul Alberts
– Vicevoorzitter en secretaris: Stan Gielen
– Penningmeester: Astrid Nous
– Bestuurslid Baanatletiek: Peter van Eekelen
– Bestuurslid Aangepast Sporten: Anneloes van Wingerden
– Bestuurslid Loopsport: Peter Hekker
– Bestuurslid Commerciële zaken: vacature
– Bestuurslid Wedstrijdzaken en evenementen: Jeroen van Nunen
– Bestuurslid Accommodatie: Johan de Koning sr.
– Bestuurslid Communicatie & PR: Miranda Vermeulen

Het bestuur

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden