Gratis sportmiddag bij opening Decathlon

Foto: Breda Actief

Het nieuwe evenemententerrein Breepark wordt op woensdag 25 november voor het eerst in gebruik genomen tijdens de opening van Decathlon. Op de openingsdag organiseert Decathlon samen met Breda Actief, Jeugdsportfonds en CIOS Breda een sportieve middag voor alle kinderen van Breda.

Kinderen kunnen kennismaken met tien verschillende sporten. Ze kunnen zelfs proberen een penalty te scoren in het doel van Jelle ten Rouwelaar. Nadat kinderen meerdere sporten hebben geprobeerd, krijgen ze een stoere rugzak van Decathlon cadeau.

Vervoer

Kinderen tussen de acht en twaalf jaar maken gratis gebruik van bussen die naar de sportwinkel rijden. Deze bussen vertrekken vanaf zes verschillende plaatsen in heel Breda. Om 12.45 uur vertrekken de eerste bussen vanaf Basisschool Noorderlicht (Cornelis Florisstraat 25) en Huis van de Heuvel (Mgr. Nolensplein 1). Daarna volgen om 13.30 uur de opstapplaatsen Basisschool Liniedoorn (Baliendijk 78) en Voetbalvereniging WDS (Ganzerik 80). Tot slot vertrekken om 14.15 uur bussen vanaf NAC Playground (Elandstraat 10) en Meidoorn (Meidoornstraat 115). Tien minuten voor vertrek moeten de kinderen aanwezig zijn. Na zo’n twee uur en driekwartier zijn de kinderen weer terug op de opstapplaats. In de wijken slaan zowel Breda Actief, CJG, Social Work, Surplus, Grote Broer en Grote Zus hun handen ineen om alles in goede banen de leiden en de kinderen een geweldige dag te bezorgen.

Begeleiding

Zowel in de bussen als op het terrein wordt gezorgd voor voldoende begeleiding. Op de website van Breda Actief kunnen kinderen zich inschrijven voor het busvervoer. Let wel op, want vol is vol! Natuurlijk is iedereen woensdag 25 november tussen 12.00 en 18.00 uur van harte welkom op het Breepark om gezellig mee te sporten.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden