Hesher: deelnemers gezocht

Hesher logo

Gezonde voeding, Zorg & Welzijn en Sport.

Informatie vinden, bijhouden en delen met Hesher®

DEELNEMERS GEZOCHT VOOR PROEF MET PERSOONLIJK GEZONDHEIDSDOSSIER.

Leden van AV Sprint zijn uitgenodigd om, samen met een aantal andere verenigingen/gezondheidsorganisaties, begin 2016 een nieuw online gezondheidsplatform uit te proberen. Iedereen die bewust bezig is met zijn/haar gezondheid kan hier aan deelnemen. Dinsdag 3 november vond bij AV Sprint een informatieavond plaats over het gezondheidsplatform, genaamd Hesher®.

Online gezondheidsplatform Hesher® is bedoeld voor mensen die bewust bezig willen zijn met hun gezondheid. Op het platform is veel informatie te vinden over gezondheid. Het bevat o.a. betrouwbare informatie over voeding, bewegen en zorgprofessionals. Vanuit het publieke gedeelte kun je ook een account aanmaken en krijg je toegang tot je persoonlijke omgeving, Mijn Hesher®.

Op Mijn Hesher® kun je een persoonlijk profiel vullen en deelnemen aan communities die je interesseren. In je Persoonlijk Gezondheidsdossier (PGD) kun je je eigen gegevens en die van je dierbaren bijhouden. Dit ondersteunt je bij het nemen van beslissingen over je gezondheid. Je bent zelf eigenaar en beheerder van de informatie. Het kan gevuld worden door jezelf, apps en apparaten en (zorg)professionals. Je kunt je informatie eenvoudig en veilig delen met anderen. Door deze samenwerking beschikt de professional ook over completere informatie,  waardoor je beiden tijd bespaart en de kwaliteit stijgt.

Meedoen? We vragen alle leden van AV Sprint, die het leuk vinden om Hesher® uit te proberen, om zich aan te melden via het formulier op www.thysia.eu/hesher. De proefperiode zal zo’n 3 maanden duren, en vooraf aan deze periode zal men op locatie bij AV Sprint uitleg krijgen over het aanmaken van een account en het gebruik. Meer informatie volgt spoedig na aanmelding of bel ons tijdens kantooruren op 076-5218846.

Hesher®: Een gezondere samenleving door betere informatie.

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden