Reacties op RKC na boottocht NAC supporters

De bootreis die 300 NAC-supporters maakte op de TitaNAC was leuker dan de uitslag tegen RKC. Gelukkig voor de supporters was vooraf al besloten dat de terugreis met de bus zou gaan. Hoewel de drie uur durende bootreis vraagt om een vervolg is het niet te hopen dat het nogmaals in de Jupiler League zal zijn. De Parel van het Zuiden bewijst zichzelf een dienst om (alvast) de tweede periodetitel te pakken.

RKC keeper Vos hield deze keer de nul

Ondanks de nederlaag, heeft NAC het winnen van de tweede periode nog in eigen hand.  Twee thuiswedstrijden tegen Telstar en Go Ahead Eagles en uit tegen jong PSV staan op het programma.

NAC tegen Telstar

Telstar is de nummer 10 van de Jupiler League en wist de laatste drie wedstrijden Volendam en Dordrecht op een gelijkspel te houden en won afgelopen vrijdag van Den Bosch. Maletić en Tissoudali zorgden samen voor 13 van de 19 gemaakte doelpunten. Op de website van Telstar wordt gesproken over “de lastige uitwedstrijd tegen NAC Breda”.

Telstar en NAC speelden in de recente geschiedenis drie keer tegen elkaar en deze werden alle drie door NAC gewonnen. In de eerste divisie in 1999/2000 won NAC beide keren en in januari 2011 won NAC voor de beker met 0-1 door een doelpunt van Luijckx. Maandagavond 30 november begint de wedstrijd om 20:00 uur.

 

 

Dossier: NAC Breda

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden