Twee wedstrijden verwijderd van tweede periode

Na de 2-1 overwinning van maandagavond op Telstar is NAC nog twee wedstrijden verwijderd van het winnen van de tweede periode in de Jupiler League. De concurrentie liet het gisteren liggen zoals FC Emmen dat tegen 10 man van Eindhoven in de slotfase de gelijkmaker incasseerde.

Telstar was niet naar Breda gekomen om de schoonheidsprijs binnen te hengelen. De ploeg leunde sterk op de verdediging en kwam in het begin van de wedstrijd  nauwelijks over de middenlijn. Los van een schot van Maletic in de eerste minuut. NAC stelde daar vooral schoonheidsfoutjes tegenover. Lees het wedstrijdverslag NAC – Telstar.