Insta-week van Paulien 

De afgelopen weken leende Paulien Lockhorn ons uitleen Instagram account! Extra speciaal: samen met het vrouwenteam werd ze Nederlands Kampioen bij de NK Teams!

Paulien is 17 jaar en studeert aan de Fontys Hogeschool in Tilburg: Communicatie, International Event Music en Entertainment studies, oftewel CO IEMES.

Al haar hele leven zit ze op atletiek. Eerst 11 jaar bij ARV Achilles in Etten-Leur, daarna heeft ze de overstap gemaakt naar onze club. Inmiddels is ze al 2 jaar  SPRINT-atlete.

Ze traint elke maandag en woensdag bij Martijn Beerens in de werpgroep. Op donderdagen traint ze polsstok bij Dick Opdien als extra training.

Naast het sporten houdt Paulien wel van een feestje en werkt ze als vakkenvuller bij de Jumbo.

insta-paulien 3

Het grote hoogtepunt van haar #SPRINTweek was met de SPRINT-vrouwen naar de NK Teams in Vught. “Het was spannend tot het einde, want de vrouwen van Phanos zaten ons op de hielen, maar we zijn toch mooi weer kampioen geworden!”

insta-paulien 4 insta-paulien 2

Bron: AV Sprint (zie website) | Altijd op de hoogte van het laatste Bredase sportnieuws? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden