NAC Football Memories on Tour box feestelijk gepresenteerd

23 sep , 14:49 Sport
nfm box5
Recent is met groot enthousiasme de innovatieve NAC Football Memories on Tour box feestelijk gepresenteerd in de NACademy. Deze bijzondere box is speciaal ontwikkeld voor senioren en mensen met dementie en brengt de glorieuze momenten van NAC op een levendige manier terug.
Tijdens de lancering waren vertegenwoordigers uit de zorg, de gemeente en samenwerkingspartners aanwezig om dit unieke initiatief te vieren.

NAC fans in verzorgingshuizen

De NAC Football Memories on Tour box heeft als doel bewoners van verzorgingshuizen te helpen hun herinneringen op te halen en hen een gevoel van verbondenheid en identiteit te bieden. In Nederland lijdt een aanzienlijk deel van de bevolking aan Alzheimer, en dit initiatief biedt een waardevolle ondersteuning door de kracht van herinneringen en voetbal. Door middel van deze activiteitenbox zorgt NAC Maatschappelijk ervoor dat senioren in verzorgingstehuizen actief en betrokken blijven, terwijl ze ook samen momenten van herkenning kunnen delen.
De box is gevuld met een gevarieerd aanbod aan NAC-gerelateerde activiteiten, speciaal ontworpen om bewoners te stimuleren en te verbinden. Dankzij een nauwe samenwerking met partners zoals Park Zuiderhout, Nieuwe Veste, het NAC Museum en Voetbal Herinneringen, is de inhoud van de box zorgvuldig afgestemd op de behoeften van senioren en mensen met dementie.
Tijdens de feestelijke onthulling waren Arjen Pijfers van Voetbal Herinneringen (Alzheimer Nederland) en oud-NAC-speler Ati Graaumans aanwezig. Pijfers, als hoofd van Voetbal Herinneringen, benadrukte het belang van dergelijke initiatieven voor mensen met dementie. Hij lichtte de positieve impact van de activiteitenbox toe op het welzijn van bewoners in verzorgingstehuizen. Ati nam de aanwezigen mee in een stukje NAC-historie. 

NAC memories on tour box ervaren?

Bent u benieuwd naar de NAC Football Memories on Tour box of wilt u een bijeenkomst in het stadion bijwonen? Neem dan contact op via [email protected].