Hoogste punt bereikt bij uitbreiding IKEA Breda

IKEA Breda heeft vorige week het hoogste punt van de uitbreiding van de winkel bereikt. En zoals het hoort werd dit gevierd met een (Zweeds) hapje en drankje. Met deze mijlpaal kwam het concern weer een stap verder in de bouwplannen.

Niet alleen de aanbouw is een zichtbaar teken van het project. Ook in de winkel zelf was het nodige al veranderd. Het zelfbedieningsmagazijn is ook flink op de schop genomen. Middels een flinke metamorfose hebben veel producten een andere plaats gekregen. Hierdoor zijn de producten net wat makkelijker te vinden. Daarnaast is ook het restaurant flink gegroeid. Inmiddels is het nieuwe gedeelte toegankelijk en wordt het oude gedeelte opgeknapt. Om dit voor elkaar te krijgen, steekt het nieuwe gedeelte uit in het zelfbedieningsmagazijn.

‘Inspirerende showroom en market hall bij vernieuwde IKEA Breda’

Maurice Lammeretz is sinds oktober storemanager van IKEA Breda. Zijn kijk op het verloop van de uitbreiding : “Het hoogste punt is alweer bereikt van de uitbreiding. Van buiten nog een karkas met oranje zeilen, maar straks van binnen een inspirerende showroom en market hall vol nieuwe woninginrichting ideeën. Deze maand is het voor de winkel een eerste belangrijke fase van mijlpalen in het totale proces van de verbouwing: het hoogste punt van de aanbouw is bereikt; het openen van een geheel vernieuwd zelfbedieningsmagazijn vol inspiratie en commerciële mogelijkheden; het uitbreiden van het restaurant met 200 zitplaatsen met de eerste stappen naar een totaal vernieuwd restaurant en het afsluiten van de eerste fase van het tekenen van de showroom. Al deze stappen hebben we in een optimale samenwerking gedaan met onze collega’s van service office: de matrix en property & expansie. Want alleen als we optimaal samenwerken, kunnen we de kwaliteit verbeteren en hebben we een goed werkproces. Hierin zijn we gezamenlijk zeer succesvol geweest! Dat is zeker een kerstboom waard op het hoogste punt van de aanbouw!”

Bied op een uniek diner 

Voorlopig is IKEA Breda nog druk bezig met haar bouwproject. Hierdoor kan enig overlast ontstaan. De medewerkers doen hun uiterste best om dit zo min mogelijk te houden. Als u op de hoogte wilt blijven van de uitbreiding, kijk dan op de Facebookpagina van IKEA Breda. Vergeet ook niet mee te bieden voor een unieke diner in het pop-up restaurant in de winkel. Klik hier en bied mee!

Reacties

Cookieinstellingen