Platform Opiness zet dé beste dienstverleners op een rij

Foto: Opiness

Als je een dienst bij een bedrijf afneemt, wil je uiteraard de beste service en waar voor je geld. Om dit te kunnen nagaan, is Opiness.nl in het leven geroepen.

Op de onafhankelijke website kun je continu zien welke dienstverleners in jouw buurt of in het land het beste zijn op basis van reviews van klanten. Zo kun je nagaan hoe de kapper bij jou om de hoek is. Maar welke bedrijven staken er in 2016 met kop en schouders bovenuit?

Opiness reikt jaarlijks awards en certificaten uit aan dienstverleners die klanten aanbevelen. Dit doet het platform om bedrijven die topprestaties leveren te belonen en in het zonnetje te zetten. Op Opiness vind je de award winnaars in de categorieën Autoschade, Apotheken, Kinderopvang, Kappers, Beste Service en Vakantie.

Opiness reikt jaarlijks awards en certificaten uit aan dienstverleners die klanten aanbevelen. Dit doet het platform om bedrijven die topprestaties leveren te belonen en in het zonnetje te zetten. Op Opiness vind je de award winnaars in de categorieën Autoschade, Apotheken, Kinderopvang, Kappers, Beste Service en Vakantie. Daarnaast kunnen bedrijven het certificaat ‘Aanbevolen op door klanten’ verdienen en dit predikaat op hun website en in hun communicatie gebruiken. Certificaathouders moeten een rapportcijfer van gemiddeld een acht of hoger krijgen van hun klanten en voldoende reviews hebben in dat jaar.

“Bedankt voor de geweldige service”

Opiness heeft een totale lijst met certificaathouders en award winnaars in 2016 gemaakt; de absolute toppers van afgelopen jaar. Handig om te raadplegen als je bijvoorbeeld een voordelige verzekering wilt afsluiten of een geschikte kinderopvang voor je kleine zoekt. De algemeen directeur van Opiness, Linda Schulte, wil alle dienstverleners die het afgelopen jaar puik werk hebben geleverd, bedanken voor hun inzet: “Namens Opiness en alle service bewuste Nederlanders, bedankt voor de geweldige service in 2016.” Bron: Nieuws.nl

Reacties