Het beste voor de kinderen, ook bij een scheiding

Foto: Zorgeloosch

Jullie gaan scheiden: de emoties lopen hoog op en je toekomst voelt onzeker. Hoe moet het straks met de financiën en het huis? Lukt het jullie om gezamenlijk de beste keuzes te maken voor de kinderen?

Als scheidingsbemiddelaar helpen we jullie om samen goede afspraken te maken. Dat doen we met inhoudelijke informatie en inzichten in de gevolgen van jullie keuzes: voor nu en voor de toekomst. Zorgeloosch begeleid jullie volledige scheidingsproces, van A tot Z.

“Leg samen de basis voor de toekomst”

Tijdens het scheidingstraject bespreken we met jullie alles wat betrekking heeft op de kinderen. Samen leggen we de afspraken vast in het ouderschapsplan. Daarmee zet je de stap van partners naar gedeeld ouderschap. Vaak is een kindgesprek nuttig; hiermee help je hen om de scheiding een plek te geven en te verwerken. Zo kunnen zij, ondanks alles, terugkijken op een veilige en fijne jeugd.

Willen jullie meer weten? Graag nodig wij jullie uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we jullie persoonlijke situatie en kijken we samen welke manier van scheiden het best bij jullie past.

Zorgeloosch Scheiden

Bij Zorgeloosch Scheiden werken de scheidingsbemiddelaar en financieel expert intensief samen. Ze begeleiden jullie scheiding én het vinden van de beste woonoplossing voor jullie beiden. Dat geeft rust. Meer weten? Kijk op www.Zorgelooschscheiden.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen