Beste bosuilen en bosuilinnen

Foto: Jill Heestermans

Beste bosuilen en bosuilinnen en uiteraard alle volgers! Hier een korte blog, omdat ik toch even van me wil laten horen. Ik zit echt middenin de carnavalsstressm want morgen is het optocht en daar moeten de laatste dingen nog voor geverfd worden. Daarnaast wil ik vanmiddag ook nog met de kinderen naar de kindermiddag en om 18.30 uur mogen we alweer klaar staan voor een carnavalsdiner bij vrienden. Iets met veel groente is mij beloofd.

Daar mijn schoonmoeder, die deze hele carnavalsperiode op de kinderen past, per ongeluk de vriezer open heeft laten staan zorg ik voor het toetje vanavond, want al het diepvriesfruit is ontdooit. Goede reden dus om een lekkere smoothie te maken en een vruchtentoetje. (En Susy, geen probleem van die vriezer hoor! Goede reden om hem weer eens goed schoon te maken.)

Volle agenda tijdens carnaval

Al met al een vol programma vandaag. Vanmorgen was ik gevraagd door een lieve vriendin (Isabelle van der Meer) om een rondje mee te gaan hardlopen en dat aanbod heb ik niet afgeslagen. Ik ben er inmiddels achter dat ik op afspraak beter mijn bed uit kom en niet zo snel opgeef. De dag vandaag dus zeer goed begonnen met 5 kilometer hardlopen!

Donderdagavond carnaval gestart in Prinsenbeek bij het Femmekesbal! Erg leuk! Zelf had ik aangeboden “Bob” te zijn, leek me verstandig. Het is me goed afgegaan. Gewoon lekker meegedaan, maar dan met Spa Blauw. Vrijdagochtend kindercarnaval op school. Om half 9 dus al in carnavalskleding op het schoolplein. Wel heb ik even toestemming gevraagd aan de leden van de carnavalswerkgroep waar ik ook deel van uit maak. Of ik het pand even mocht verlaten voor een uurtje training op Jeugdland. Ze zagen me daar aankomen in mijn “carnavalsoutfit”. Roze beenwarmers over mijn sportbroek, mijn leedies shirt (die heb ik toch genoeg) en mijn roze accessoires. Volledig in stijl (de overige deelnemers dachten vast dat ik niet helemaal goed bij mijn hoofd was!

Jill tijdens carnaval aan het trainen Jill lekker aan het trainen

Na de training snel douchen en weer in een andere carnavalsoutfit naar school om de kinderen te voorzien van een lunch en samen te hossen. Uit school was ik eigenlijk al bekaf en het echte feest moest nog beginnen….Ik heb mezelf dan ook een powernapje gegund en s’avonds was ik weer helemaal fit. Toch zat ik er niet helemaal in. Of dit nu lag aan het feit dat ik geen alcohol dronk weet ik eigenlijk niet. Ik heb in ieder geval besloten om om 23.45 uur lekker naar huis te gaan. Ik had tenslotte ook weer afgesproken om de volgende ochtend om 09.30 uur te gaan hardlopen. Ik kon mijn nachtrust dus goed gebruiken.

Al met al zijn de eerste twee dagen me (zonder alcohol) goed bevallen, maar vanavond drink ik toch wel een lekker biertje mee!
Maar nu dus STRESS!! Jullie zijn in ieder geval op de hoogte van mijn eerste dagen en de rest lezen jullie in de volgende blog. Mocht er nog iemand zin en tijd hebben om maandagochtend een rondje te rennen….ik hoor het graag!!
Fijne carnaval en wie weet treffen we elkaar nog een dezer dagen in de polonaise!! Allaaaafffff!!!

2bloom

Jill wordt begeleid door Eric de Jong van EDJ Sports en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals 2bloom. Lees al Jill’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest op 9 april), neem dan contact op. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen