Voor de volle 100% er tegenaan!

Foto: Ianthe

Sinds oud en nieuw was ik echt een beetje de flow kwijt. Eerst ging het allemaal heel soepel en vlogen de kilo’s eraf. De afgelopen paar weken liep het echter wat stroever en raakte ik de controle even kwijt. Gelukkig merk ik dat ik mezelf weer aan het herpakken ben!

Ik ben soms veel te streng voor mezelf en dat werkt juist averechts. Nadat ik er wat tranen om heb gelaten, heb ik nu weer heel veel zin om ervoor te gaan en vooruit te kijken! Nog 10 weken en dan is op 9 april het grote eindfeest.

Shoppen met moeders

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn moeder gaan winkelen. Ik wilde dit graag als cadeautje voor mijn verjaardag. Veel kleding is te groot en ik droeg voornamelijk zwart. Nog steeds draag ik graag zwart; een veilige keuze en de gedachte “het kleed af” klinkt natuurlijk goed. Samen zijn we naar Rotterdam gereden. De Primark leek mij een goed idee, want daar heb je veel voor weinig. Natuurlijk hoop ik nog wat meer af te vallen dus zijn dit hopelijk kleren die ik tijdelijk draag. Met een strenge moeder aan mijn zijde, die mij echt geen zwarte kleding liet pakken, ben ik geslaagd. Buiten 1 zwarte trui heb ik alleen maar leuke kleurtjes gekozen. Helaas hangt er nog geen nieuwe mooie spijkerbroek in de kast, maar ik hoop richting 9 april daar zeker ook nog voor te gaan shoppen. Dan kan ik ook de zwarte panty’s en rokjes wat vaker in de kast laten hangen!

Mannen en goede gesprekken

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat ik in een dipje zat. Ik sluit me dan het liefste ervoor af en stop mijn kop in het zand. Dit helpt totaal niet en zorgt er ook voor dat ik niet echt vooruit kom. Normaal zou ik dit met vriendinnen delen, want naar mijn idee begrijpen vrouwen elkaar vaak net iets beter. Maar ik kom er steeds meer achter dat dit niet altijd het geval is. Jan steunt mij zó goed en zegt de meest fijne en lieve dingen. Dat doet mij ontzettend goed en zorgt gelijk voor de grootste glimlach. Ik vond het ook moeilijk om hier eerlijk met Sander over te praten. Vanochtend heb ik -met wat tranen- een heel fijn gesprek met hem gehad. Ook hij steunt mij letterlijk en figuurlijk door dik en dun. Dit zorgt er voor dat ik er weer voor de volle 100% voor kan gaan. Ik moet veel meer met andere delen merk ik nu. Dat lucht echt op en zorgt ervoor dat ik weer door kan gaan en bepaalde dingen achter me kan laten.

Avondje NAC

Van Breda.nieuws en de afvalrace hadden we kaartjes gekregen voor NAC-Helmond Sport afgelopen vrijdag. Met ongeveer 25 vrienden van mijn en Sanders vrienden hebben we een heel erg gezellig avondje NAC gehad. In de laatste minuut wisten ze toch nog te winnen en barstte het feest los. We zaten voor het uit-publiek dus we werden goed vermaakt met tierende en boze Helmond Sport-supporters. Helaas staat niet iedereen op de foto, maar alle vrienden: heel erg bedankt dat jullie mee waren! Het was een erg leuke en gezellig avond.

Carnaval

Al vanaf de basisschool vier ik carnaval. Ik ben een echte Bekenaar (Prinsenbeek) en dan kun je niet om carnaval heen. Een geweldig feestje dat ik graag met mijn vrienden vier. In Prinsenbeek en ook in Breda. Voorgaande jaren bracht ik van te voren een bezoekje aan de Makro om bakken Flugel en andere drankjes in te slaan. Ik denk dat ik dat dit jaar over moet slaan. In de kroeg kan ik het wijntje niet laten, maar ik wil die dagen de afvalrace niet vergeten. Mijn volgende blog zal tijdens carnaval zijn. Ik houd jullie dus op de hoogte hoe de dagen met carnaval zijn gegaan. En natuurlijk hoop ik met jullie allemaal een dansje en drankje te wagen!

Ianthe wordt begeleid door Sander Hoogenboom van FitBody en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Run2Day Breda.. Lees al Ianthe haar blogsWil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen