‘Ik ga voor 63 kilo’

Foto: Barbara Taal

Hallo lieve volgers! Daar ben ik weer! Wat vliegen de weken voorbij. Nog 10 weken en dan is de afvalrace alweer voorbij.

De eerste helft ging beter als verwacht. Ik had aan het einde van de afvalrace 67.7 kilo moeten kunnen wegen en daar zit ik ruim een kilo onder! Jochen en ik hebben mijn doel wederom aangescherpt en willen nu voor de 63 kilo gaan! Maar wat in de eerste helft zo snel ging..valt nu echt vies tegen!

‘Ik sta stil’

Na een hele week gezond te hebben gegeten en hard te hebben getraind, gaf de weegschaal deze week exact hetzelfde gewicht aan als vorige week. 66.3! Balen! Ik had niet gedacht dat ik er zo kapot van zou zijn, maar ik baal er echt enorm van. Ik heb mijn week nog een keer goed doorgenomen maar ik kan geen slippertje vinden. Jochen zegt dat het kan dat ik even stilsta… Volgende week pakken we mijn eetschema erbij en kijken we of er nog iets aangepast kan worden.

Missie geslaagd

Nu een heel gemengd weekend. Meestal is zaterdagavond de avond dat ik lekker even geniet van een wijntje en me weer voorbereid op de week erna.. nou,nu zit ik aan een glas water en te bedenken hoe ik het volgende week beter aan kan pakken! Want ik wil tenslotte wel dat doel halen! Een lichtpuntje deze week was mijn kleding passen. Ik had een jas apart gehangen van ongeveer wel zo’n 5 jaar oud. Paste ik natuurlijk al lang niet meer! Maar deze week ging de rits weer dicht! Yes! Ook die jas was een van mijn doelen! En ook die missie is geslaagd.

Eén dag carnaval

Ook wij gaan wel carnavallen. Ik heb geprobeerd de balans erin te houden en besloten om alleen zaterdagavond te gaan! En ja. Dan dus ook een wijntje. Zondagmiddag gaan we naar het kindercarnaval en zal ik het netjes houden bij een spa of cola-light :-). Maandag en dinsdag moet ik werken! En dat is misschien maar beter ook hihi…

See you next time! Hopelijk kan ik volgende week weer schrijven dat ik wel ben afgevallen!

run2day nieuwstraat breda

Barbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Run2Day Breda. Lees Barbara haar wekelijkse blogs op weg naar het Afvalrace Finishgala op vrijdag 9 april 2016. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen