Weer flink aan de bak na de Carnaval!

Foto: Barbara Taal

Hallo lieve volgers! Daar ben ik weer! Afgelopen week was ik gelukkig wel weer wat afgevallen na al die zware trainingen! Fjuww, gelukkig! We zitten nu midden in de Carnaval.

Gisteravond heb ik Carnaval gevierd in het gemeenschapshuis bij ons in de wijk. En ohh, wat was het gezellig! Onwijs genoten.. Misschien zelfs iets TE veel, want de drank vloeide goed en er kwamen toch ook wel wat vette happen aan te pas. Dat wordt heeeeel hard trainen deze week om die calorieën bommen er vanaf te krijgen, dus ben heel benieuwd of ik aan het einde van deze week überhaupt iets ben afgevallen (schaam).

“Maar goed dat ik morgen weer moet werken.”

Maar de opmerkingen die ik zo tussendoor heb gekregen vond ik wel heel erg leuk! Mensen zien het nu echt dat er toch best veel vanaf is, en dat doet me goed! Vandaag zijn we naar het Kindercarnavalsfeest geweest en na alle gezelligheid en lekkernijen zit ik nu onderuit gezakt op de bank. Het is denk ik maar goed dat ik morgen gewoon weer vroeg op moet om te gaan werken! Want de verleidingen met Carnaval kan ik dus echt NIET weerstaan! Maar genoten heb ik zeker! Nou zit ik deze week verder niet stil hoor. Maandag en dinsdag vind je me weer in de sportschool, donderdagavond de groepstraining van Jochen en zondag heeft de afvalrace ook weer iets voor ons in petto… weer een drukke week voor de boeg dus!
See you next time..
Liefs, Barbara
Barbara's CarnavalBarbara wordt begeleid door Jochen Kronenberg van Fit & Strong Coaching en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals 2bloom. Lees Barbara haar wekelijkse blogs op weg naar het Afvalrace Finishgala op vrijdag 9 april 2016. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op.

2bloomBarbara's Carnaval

 

 

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen