Dag Carnaval, hallo kwark en sportschool

Foto: Ianthe Haxelmans

Na vier geweldige dagen carnaval moet ik echt even bijkomen. Ik heb vier dagen gegeten en gedronken waar ik zin in had. Natuurlijk dacht ik wel aan de afvalrace, maar heb vooral heel erg genoten!

Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties en vragen met hoe ik het deze carnaval deed. Met een grote glimlach en een groot glas wijn zei ik er even geen rekening mee te houden. Ook straks moet ik met zulke leuke feestjes kunnen omgaan. Het belangrijkste is nu om het weer op te pakken. Vandaag gelijk weer lekker sporten bij Sander dus ik denk dat, dat wel goed moet komen.

Vier dagen zonder dieet

Ik heb een fantastische carnaval gehad met alles erop en eraan. Lekker wat wijntjes, een frietje tussendoor en pizza als avondeten. Met carnaval beweeg ik gelukkig al wat extra. We doen alles te voet en dansen tot in de late uurtjes. Ik heb mij heel de carnaval niet druk gemaakt over hoeveel kilo ik aan zal komen.

Sander gaf aan te genieten en na carnaval het gelijk weer op te pakken. Het heet wel de afvalRACE, maar zo zien Sander en ik het helemaal niet. Het belangrijkste is dat ik me goed voel. Door carnaval over te slaan zou je mij zeker niet gelukkig maken. Al scheelt het misschien 2 kilo. Mij is het niet waard om dit mooie feestje over te slaan.

‘Wat een mooi feestje’

Carnaval vier ik elk jaar weer heel erg graag. Iedereen zie je om je heen genieten, is vrolijk en er hangt een geweldige sfeer. Dit zal vast ook door de vele drankjes komen, maar dat maakt het nog gezelliger. Dit jaar als indiaan en prinses (28 jaar maar het liefste nog steeds als prinses verkleed). Wat heb ik veel leuke reacties van jullie gehad! Door jullie enthousiaste reacties heb ik weer heel veel zin om te gaan knallen! Nog 8,5 week en ik wil toch nog graag wel wat kilo’s kwijt.

Dag carnaval, hello training

Woensdagmiddag stond de eerste training al gepland en vanochtend stond er weer braaf een grote bak kwark voor mijn neus. Het voelt heel erg goed dat ik de controle weet te houden tussen leuke uitjes en feestjes en dagen waarop ik goed met mijn voeding kan rekening houden. Dit was voor mij de grootste valkuil, maar leer door Sander hier goed mee om te gaan.

Finishgala Afvalrace

Het staat nu echt vast! Wendy, Jill, Barbara en ik kunnen er niet meer omheen. Op 9 april vieren we een heel mooi feestje bij het NAC-stadion vanaf 19.45 uur! Ik wil jullie allemaal heel graag uitnodigen voor het feest. Het zal een fantastisch, mooie avond worden en dat wil ik graag met jullie delen! Ik heb via Facebook al wat mensen uitgenodigd, maar jullie zijn allemaal meer dan welkom. Hoop jullie dan allemaal te zien en persoonlijk te kunnen bedanken voor jullie super goede support!

Ianthe wordt begeleid door Sander Hoogenboom van FitBody en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals 2Bloom. Lees al Ianthe haar blogsWil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen