Weer leuke reacties voor Wendy

Foto: Wendy Huijbrechts

Een paar dagen later dan jullie eigenlijk van mij verwachten. Maar hier weer een nieuwe blog. Carnaval is achter de rug. Deze keer een carnaval zonder feesten, maar een carnaval kei hard werken bij Cafetaria ’t Steeke.

 
Vanaf donderdag was ik al druk bezig met werken in de cafetaria. Ik heb mijn trainingen zo goed mogelijk bijgehouden. Tot en met zaterdag is het me gelukt. Alleen de zondag heeft mij gebroken. Zondag was de grote optocht hier in Prinsenbeek. De druktste dag in de cafetaria.

't Steeke Prinsenbeek tijdens carnaval

Ik heb de laatste tijd weer een klein dipje gehad met afvallen. Samen met Marissa hebben we mijn trainingen en voeding aangepast. En het afvallen komt gelukkig weer langzaam op gang. De laatste weken komen eraan. Weken waar ik keihard in moet werken om mijn doel te behalen. Maar ik blijf er nog in geloven.

Deze carnaval heb ik super leuke reacties gekregen van bekenden. Mensen die me volgen, waarvan ik dat niet had gedacht. Allemaal leuke reacties zoals: “Wow Wen, wat ben jij goed bezig” of “Wendy, ik volg je blog iedere week en wat een leuke verhalen. Dat doet me écht goed en geeft me echt iedere keer weer die kracht om er tegenaan te gaan. Binnenkort weer een nieuw officieel weegmoment. Ik ben benieuwd! Tot volgende week.

aan het werk tijdens carnaval Wendy en Ianthe

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals Huidtherapie BrabantLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest), neem dan contact op. 

Huidtherapie Brabant Prinsenbeek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen