Zie Max Verstappen in actie tijdens de Familie Dagen

Max Verstappen aanwezig bij Familie Racedagen
Max Verstappen aanwezig bij Familie Racedagen
Foto: Jumbo

Op 4 en 5 juni vindt op de circuit van Zandvoort de ‘Familie Racedagen’. Twee dagen lang is er van alles te beleven op en rondom de circuit.

Fans van Max Verstappen mogen dit spektakel zeker niet missen. Hij zal beide dagen demonstraties geven van zijn kunsten. Er is ook aan de kleine racers gedacht. Zij kunnen onder andere uitleven op een kinderkartbaan of een ritje in de reuzenrad. Daarnaast zijn er ook stuntshows en optredens van Wolter Kroes en Maan (bekend van The Voice of Holland).

Om de actie bij Jumbo af te trappen zal de bolide van Max Verstappen vanaf woensdag 4 mei  Jumbo Foodmarkt aan de Rat Verleghstraat staan. Tot en met dinsdag 10 mei is deze te bewonderen. Tijdens de actiedagen van 4 tot en met 24 mei krijgt men bij aankoop van actieproducten gratis entreekaartjes voor het familie-event op en rondom het circuit van Zandvoort.

Jumbo Foodmarkt is te vinden op Rat Verleghstraat 4 en geopend van maandag tot en met zaterdag van 08.00 tot 22.00 en zondag van 09.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen