Inschrijving van De Afvalrace laatste maand ingegaan

Foto: Wendy Huijbregts

Inmiddels heeft een aantal Brabanders zijn al ingeschreven voor De Afvalrace West-Brabant, voor De Langstraat of voor die in Dongen en Oosterhout. Twijfel je nog?

De deelnemers van vorig jaar hebben er geen spijt van gehad. Barbara heeft met haar deelname ook anderen willen aanzetten de drempel over te stappen: “Ik hoop dat ik met mijn verhaal andere jonge moeders heb kunnen inspireren. Want als ik het kan, kunnen jullie het ook!” En ze is niet voor haarzelf afgevallen. ” Ik ben een stuk fitter, ik heb geen lichamelijke klachten meer en boven alles kan ik nu weer de moeder zijn die ik wil zijn voor mijn zoontje!”

Ook Wendy krijgt terug op een succesvol half jaar. En niet alleen vanwege prachtige resultaten (21,4 kilo lichter en 27 centimeter minder buikomvang). “Wat heb ik een te gek half jaar gehad en wat heb ik super veel geleerd.”  Ook Jill kan het anderen aanraden. “Ik hoop dat ik veel mensen geïnspireerd heb om ook de strijd met zichzelf aan te gaan. Je word er zeker een gelukkiger mens van! Ik kan alleen maar zeggen, niet twijfelen, grijp die kans!”

Ianthe heeft net als de andere deelnemers veel gehad aan het bloggen. “Doordat ik elke week mijn blog moest schrijven, stond ik ook echt even elke week stil bij de week die ik had gehad. De mooiste momenten waren toch echt de steun van iedereen. De likes, reacties op mijn blogs en vele berichtjes. Vooral reacties en likes van onbekende mensen vond ik fantastisch.” [Lees de blogs terug van de kandidaten uit Breda.]

Grijp NU je kans

Na succesvolle eerdere edities start op 3 oktober 2016 De Afvalrace West-Brabant. Men kan zich ingeschreven via de website van De Afvalrace. Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace West-Brabant  en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma volledig gratis mogen volgen.

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Ook onder andere de bijbehorende kookworkshop en schitterende afsluiting horen daarbij. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace. Je ontvangt dan een aanbieding van één van de deelnemende sportscholen. Aanmelden kan tot en met 4 september.

De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace bij in een blog dat verschijnt op Breda.nieuws.nl en Roosendaal.nieuws.nl. Op deze nieuwssites kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken.

Durf jij de uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 5 september aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven kan t/m 4 september 2016
  • Rond 19 september bekendmaking deelnemers (ook via Facebook)
  • Kick-off op 24 september
  • 3 oktober start van De Afvalrace West-Brabant
  • Eind maart 2017 afsluiting van De Afvalrace

Terugblik op de vorige editie

De Afvalrace Breda 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen