PALM PARKIES’ derde avond met Boris

Foto: palmparkies.nl

Vanavond zo rond 20:15 begint ‘Keep the soul Alive’ Boris met spelen op de derde PALM PARKIES avond in het Valkenberg. Vanaf 18:00 kun je al terecht bij de eet- en drankgelegenheden. Wie wil er nog koken met dit weer?Meldden we vorige week al een zwoele zomeravond, vanavond wordt daar nog een schepje bovenop gedaan!

Boris

Als Bo Saris scoorde hij de afgelopen jaren hits als The Addict (2013) en zijn grootste hit is She’s On Fire (2015). Al sinds zijn kennismaking met het grote publiek in 2003 staat Boris bekend om zijn intens soulvolle sound en zijn overduidelijke liefde voor alles wat black music te bieden heeft.

De Nederlandse soul-zanger, songwriter en producer is met zijn nieuwe album Neon weer terug waar hij zou moeten zijn. Op 20 april verscheen zijn nieuwe single Neon! van het gelijknamige album dat een week later is uitgekomen. Oordeel zelf vanavond of Boris weer helemaal terug is.

PALM PARKIES

Vanaf 10 juli t/m 21 augustus vinden elke dinsdagavond de PALM PARKIES plaats in het Valkenberg. Vanaf 20:15 starten de concerten, maar vanaf 19:30 zijn de horeca gelegenheden al open. Met echt mooi weer is dat al vanaf 18:00. Kom deze zomer dus lekker naar het park op dinsdagavond!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen