De kerstdagen van Martijn

Foto: Martijn van Bijsterveldt

De kerstdagen zitten er weer op..

Het waren erg gezellige dagen met heerlijk eten, drinken en uiteraard sporten.
Op kerstavond ben ik lekker thuis gebleven om samen met mijn gezin een heerlijk hapje te eten. Kalkoen, broccoli en gebakken aardappeltjes. Met een glaasje rode wijn erbij, omdat je jezelf af en toe best wat extra’s mag gunnen (zolang het met mate is en je hier verder rekening mee houdt qua calorieën op die dag).

Voordat we gingen eten heb ik nog een workout gedaan. De kerstchallenge is begonnen. Wat was dat een lekkere challenge om mee te beginnen.

Eerste kerstdag ben ik weer gestart met dag 2 van de kerstchallenge. Weer heerlijk staan zweten. Echt wel een uitkomst om zo thuis te kunnen trainen.

De lunch bij mijn ouders was goed verzorgd. Ik heb het bij drie broodjes gehouden met kipfilet en rosbief en een kopje thee.
Hierna de auto volgeladen en op naar Uden. Hier aangekomen kreeg ik bij binnenkomst veel complimenten van de familie van mijn vrouw. Dat deed mij erg goed. Ze vonden dat ik er goed en veel jonger uitzag.

Geïnspireerd door de blog van Martijn? Laatste kans! Vanaf 1 januari 2018 kun je alsnog meedoen aan het laatste traject van de Afvalrace. Meld je nu aan via www.deafvalrace.nl, voor de afvalrace deel 2.

De oom en tante van Iris hadden zich goed uitgesloofd en een heerlijke Indische rijsttafel gemaakt. De hele tafel stond vol met allerlei vlees en groentegerechten en natuurlijk bami, nasi en rijst.
De tante van Iris is ook op haar eten aan het letten en had de rijsttafel extra mager gemaakt. Ideaal dus. Ik had zelf alcoholvrij bier meegenomen om zo toch gezellig een glaasje mee te kunnen drinken.

Hierna zijn we naar Venray gereden om bij mij schoonouders te blijven slapen en tweede kerstdag te vieren.

In de ochtend heb ik 7,4 kilometer hardgelopen om zo de rijsttafel er af te lopen ;).
De traditionele gourmet was ook erg lekker en gezellig. Mijn schoonmoeder had er rekening mee gehouden en rosbief en kipfilet gekocht. Zodoende kon ik toch redelijk verantwoord mee eten.

Nu op naar oud en nieuw. Om dan in 2018 verder te gaan op de ingeslagen weg.

Fijne jaarwisseling alvast en tot volgende week weer!

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen