Hoe combineert Martijn de Afvalrace met zijn dagelijkse leven

Foto: Martijn van Bijsterveldt

Hallo allemaal,

Inmiddels ben ik bezig met de 4de maand van de Afvalrace.

Als ik terugkijk op de afgelopen maanden, ben ik van mening dat het veel van je lichaam en geest vraagt om naast je gewone leven ook nog te sporten en op je voeding te letten.

Dit zie ik echter niet als een opgave, het is nu mijn levensstijl geworden.

Natuurlijk heb ik ook weleens geen zin om te gaan trainen of om weer de bak kwark te eten. Maar op die momenten denk ik aan mijn uiteindelijke doel, en dat is om gezond en fit te zijn en de man/ vader te zijn die er is voor zijn gezin.

De dagen zijn voor mij wel erg lang, omdat ik na mijn werk nog naar Tilburg of Ulvenhout mag om te gaan trainen. Mijn werk stelt mij niet in staat om overdag te trainen.

  

Vaak maak ik dagen van 14 uur als je alles bij elkaar optelt (werken en trainen).
Dit is pittig en daardoor zie ik mijn gezin ook wat minder vaak. Maar dit is nogmaals een investering op de weg naar Martijn 2.0.

Op dit moment combineer ik de 2 groepstrainingen met 1 keer in de week personal training. Daarnaast ben ik aan het hardlopen, krachttraining aan het doen en voetbal ik in de zaal.
Deze diversiteit maakt het voor mij gemakkelijk om alles vol te houden. Zo houd ik de uitdaging erin.

Kortom; het is een druk leven zo, maar wel goed vol te houden.

Tot volgende week weer?!

Martijn wordt begeleid door Mandy Glaudemans van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden