Is de afsluiting wel een afsluiting voor Cindy?

Foto: Martijn van Bijsterveld

Hallo allemaal,

Nog een week knallen en dan vindt het eindfeest plaats. Een eindfeest wat voor mij geen eindfeest gaat zijn maar een tussenfeest. Ik ben namelijk ontzettend blij en trots met mijn tot nu toe bereikte resultaat… en ik ben er nog niet. Na 6 april gaat het gewoon door.

Afsluiting eerste helft

Want ik heb de helft van mijn gewichtsdoel er op zitten. Nu hoeft er niet persé nog zo’n helft af, maar ik wil graag nog de nodige kilo’s verliezen, waardoor ik echt richting een gezond gewicht ga. Voor mijn algehele gezondheid hoeft dat overigens niet, want ik voel mij al maanden ontzettend goed en voel me heel fit.

Toch is het leuk om straks met mijn mede-afvallers gezellig op de feestavond te staan en terug te kijken op deze ongelooflijke periode. Iets wat ik echt iedereen kan aanbevelen. Worstel je op dit moment met je gewicht? Kijk eens of het traject bij Enforce iets voor jou is. Ga in ieder geval sporten, laat je begeleiden, laat iedereen het weten én ga niet meer stoppen! Deze memorabele zin “stop met stoppen” is mij dit hele traject bijgebleven en die zal ik ook beslist blijven onthouden.

Toekomst

Zoals gezegd ben ik er nog niet. Ik ga dus ook gewoon door waar ik mee bezig ben. Dat is zeker nog niet zo makkelijk aangezien ik rekening moet houden met een zeer langzaam dalend gewicht. Daar ga ik dan ook niet meer de focus op leggen. De focus ligt nu op het blijven toepassen van hetgeen wat goed werkt voor mij: matige inname van (snelle) koolhydraten, niet meer dan 1500 kcal eten, 5x per week blijven sporten en mezelf daarin blijven uitdagen en zorgen voor een stok achter de deur.  

Maar voor nu: even de Paasdagen overleven (en dat gaat lukken!) en dan alvast vooruitkijken naar  de “tussentijdse” afsluiting. Geniet van een lang weekend en tot vrijdag!

Groetjes Cindy

Cindy wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners. De Afvalrace West-Brabant is te volgen via Facebook en nieuwsbrief.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden