Annemarie: “De Afvalrace is de mooiste prijs van mijn leven”

Foto: De Afvalrace

De Afvalracers maken de stap naar een nieuw leven, net zoals Annemarie dat vorig jaar deed. Ze viel maar liefst 25 kilo af en heeft nu volop energie! 

Schrijf je in voor een van de informatieavonden zoals op donderdag 12 juli in Ulvenhout, 17 juli in Breda of Drechtsteden, 26 juli in Waalwijk of 30 juli in Etten-Leur.

Wie is Annemarie?

Hoi, ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Annemarie Pekergin en heb afgelopen herfst samen met Marieke van Bavel gratis deelname aan De Afvalrace gewonnen en hiermee de mooiste prijs van mijn leven.

Ik woog aan het begin van De Afvalrace 105 kg en wist dat ik te zwaar was en altijd volledig uitgeput. Ik was al bij verschillende internisten geweest om uit te zoeken waarom ik altijd zo moe was. Toen ik de oproep van De Afvalrace zag heb ik me direct opgeven wat volledig buiten mijn comfort zone lag omdat ik nooit bewoog. (Ik ging het liefst nog met de auto naar de wc als het zou kunnen).

STOP MET STOPPEN!!

Tijdens de informatieavond ontmoette ik Eric de Jong en ik weet nog dat zijn inspirerende woorden me raakten en dat nog steeds doen. Nog regelmatig hoor ik Eric en mijn personal trainer Michael Blom in mijn gedachten zeggen; stop met stoppen en zit wat je nu doet in je DNA of heb je jezelf dit aangeleerd.

Ik ben nu 9 maanden verder en 25 kilo afgevallen en lichtelijk verslaafd aan sporten. En het allermooiste ik natuurlijk dat ik eindelijk een gezond gewicht heb en niet meer uitgeput ben maar volop energie heb. Ook mijn eeuwige hoofdpijn is over en ik geniet van het leven als nooit tevoren.

WIL JIJ DIT OOK?

Geef je dan nu op voor De Afvalrace van het komende seizoen en geef jezelf het mooiste cadeau van je leven. Leer genieten van bewegen en vind inspiratie in de motiverende woorden van je coaches en mede kandidaten. En het allerbelangrijkste is; geef jezelf je gezondheid weer terug, want die is onbetaalbaar.

Succes en ik zie je tijdens de trainingen.

Annemarie Pekergin.

Schrijf je nu in!

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace en wie weet ben jij één van de gelukkige kandidaten die het programma vanaf oktober 2018 volledig gratis mogen volgen.

Uit alle aanmeldingen wordt een aantal personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Het selecteren van de kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling. Mocht je niet gekozen worden dan kan je uiteraard meedoen aan de betaalde versie van De Afvalrace.

De Afvalrace Breda 2015

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden