Ik mag veel leuke dingen meemaken

Foto: Wendy Huijbregts

Daar ben ik weer, blog nummer 7 alweer. De week na het officiële weegmoment. Wat was het spannend. En wat was het nog veel moeilijker om mijn mond te houden tot de blog online stond. Toen de blog online kwam kreeg ik al heel snel super leuke reacties. Van mensen die tranen in hun ogen hadden tot mensen die vol verbazing waren.

En die reacties blijven het allerleukste. Ik maak veel leuke dingen mee tijdens de Afvalrace, van trainen samen met mijn vriend, naar een heerlijk middagje ontspannen bij Huidtherapie Brabant.

Heerlijke schoonheidsbehandeling

Ik kreeg een heel leuk berichtje van Jan (eigenaar Fitnesscentrum Prinsenbeek) of ik het leuk zou vinden om naar Huidtherapie Brabant te gaan voor een uitgebreide schoonheidsbehandeling. De mensen die me kennen zouden zeggen:”Ach Wendy da’s niks voor jou. Ben jij geen type voor”. Dan zitten jullie fout. Het was HEERLIJK! Ik ben er ruim anderhalf uur geweest en ben er helemaal tot rust gekomen. Wat was ik aan het balen dat ik daarna nog moest werken, haha. Ik heb na de behandeling ook nog uitgebreid advies gehad en heb wat testers meegekregen. Dank jullie wel voor de heerlijke behandeling.

Vorige week ben ik zelf goed gaan zien dat ik al lekker aan het afvallen ben. Ik ben erg kritisch naar mezelf toe en dan is het moeilijk in te zien dat het de goede kant op gaat. Op de avond van het officiële weegmoment liet Marissa mij een foto zien van voor en nu. En ik bleef er maar na kijken, wat een verschil! Tegenwoordig vind ik het ook veel makkelijker om al die lekkere maar dan meer de vette en zoete dingen te laten staan. Geen frietje stoofvlees met meer tijdens het werken of een frikandel speciaal, maar gewoon mijn eigen salade. Ik mis het ook niet, waardoor ik wel denk dat het makkelijker is om er vanaf te blijven.  De eerste weken heb ik het er wel erg zwaar mee gehad want ik had echt overal zin in.

Nou lieve volgers, ik duik weer lekker de sportschool in! Tot volgende week.

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners waaronder Huidtherapie Brabant. Lees al haar blogs.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen