Een nieuwe baan voor Wendy

Wat een week! Pittige en leuke trainingen gehad. Maar vooral het goede nieuws dat ik weer een baan heb. Een nieuwe uitdaging en zeker nieuwe kansen. Kom maar op; ik ben er helemaal klaar voor!

Dinsdag een extra training gehad met de groep uit Prinsenbeek. En dat ook nog eens lekker buiten. Wat ben ik trots op IEDEREEN die er was. We hebben het echt super goed gedaan.

Het gaat echt spannend worden. Mijn doel van 25 kilo ga ik niet halen, maar ga ik dan wel de 20 kilo halen? Het spookt soms zo door mijn hoofd dat ik er over droom. Heel erg, maar het is wel zo. Dromen dat ik op de weegschaal sta en dan het net met 0,1 of 0,2 kilo niet haal. Dan zal ik echt balen. Hoe dan ook ben ik al wel trots op wat ik nu heb bereikt. Ik voel me KEI GOED. Sporten is voor mij super belangrijk geworden. En het gezond eten? Ik kan niet meer zonder. Of nou ja, er is één klein probleempje. Ik heb eigenlijk wel heel erg veel zin in sushi. Nog even doorbijten en dan ga ik weer heeeeeeeel erg genieten van sushi. Niet te vaak hoor.

Een dubbel feestje op 9 april

De finale dag: 9 april. Een feestdag die Jill, Ianthe, Barbara en ik niet snel zullen vergeten. Eigenlijk is het voor mij een heel feest weekend. 7 april jarig , maar sorry vrienden en familie. Dit jaar geen taart op mijn verjaardag en hoogstwaarschijnlijk ben ik gewoon bij Fitness Centrum Prinsenbeek hard aan het knallen. Wil je me nou toch feliciteren? En ben je stiekem benieuwd naar het resultaat? Kom dan gewoon 9 april, naar het NAC stadion. Ik zou het echt super vinden als jullie er gewoon allemaal bij zijn! Want weet je , zonder jullie heb ik dit nooooit kunnen doen lieve vrienden, familie en volgers. Tot volgende week. x

Bekijk de uitnodiging van Marissa

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partners zoals NAC Breda. Lees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest) van 9 april, neem dan contact op. 

Fitnesscentrum Prinsenbeek logoNAC Breda logo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen