Geheimzinnigheid rondom afsluiting

Foto: Wendy Huijbregts

Iedere week lijkt korter te duren en de finale komt steeds dichterbij. Ook al heb ik nu een klein beetje ‘vakantie’ het gaat echt zo snel voorbij. Komt dat omdat ik enorm uitkijk naar de afvalrace finale ? Ben ik dan toch echt zenuwachtig voor die dag?

Waarom lijkt het alsof iedereen nu ineens geheimzinnig doet? Zal ik die trouwjurk van mama al passen met de rits dicht ? Er spookt zoveel door mijn hoofd. Ik word soms gek van mezelf. Hihi. Deze afvalrace zal voor mij nooit meer stoppen.

De touwtjes uit handen geven

Wat zal er die dag allemaal gebeuren ? We weten alle vier nog helemaal niets. Wat dan wel weer leuk is, is dat we maar gaan speculeren in onze groepsapp. Iedereen moet om 11.11 uur thuis klaar staan op 9 april. Heeft het met carnaval te maken? Wel gezellig! We hebben ook een favoriet nummer mogen kiezen waarop we dan mogen opkomen deze dag. Een liedje waarvan wij vinden “ja dit is nu MIJN nummer”. Moeilijk! En voor de mensen die me kennen, ik heb een nummer die jullie echt niet van me verwachten. Verder is 9 april nog één groot raadsel. Dit is iets wat ik moeilijk vind, de touwtjes niet in handen hebben. Niet weten hoe en wat. Echt spannend.

Wendy bij Fitnesscentrum Prinsenbeek Wendy aan het sporten in Prinsenbeek

“Nooit meer stoppen”

Ik wil er alles aan doen om nog zoveel mogelijk af te vallen. Dat is zwaar , want zo snel gaat het niet meer. Maar ik ga er nog even kei hard voor vechten. Wat ik in mijn vorige blog al zei , ik ben stiekem al best trots op wat ik tot nu toe heb behaald. Na 9 april zal ik zeker blijven sporten. Dan waarschijnlijk niet iedere dag twee keer. Deze afvalrace zal voor mij nooit meer stoppen,  maar ik heb afgelopen halfjaar echt geleerd hoe ik het aan kan en hoe dit moet. De enige manier om echt succesvol te zijn in het afvallen is je levensstijl omgooien en dit is aardig gelukt.

Het is bijna afgelopen en iedereen bedanken doe ik toch echt op het eind. Alleen deze week wil ik Marjolein en Abby even in het zonnetje zetten. Lieve Marjolein en Abby, jullie hebben ons ook super geholpen met trainingen en advies. Jullie zijn samen met Marissa een top team!

Tot volgende week

Champagne om het te vieren

Aanmelden voor het eindfeest via Facebook

Wendy wordt begeleid door Fitness Centrum Prinsenbeek en dit wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sportieve partnersLees al Wendy’s blogs. Wil je iets betekenen voor De Afvalrace (eindfeest) van 9 april, neem dan contact op. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen