Zorgeloos scheiden: zou het kunnen?

Foto: Zorgeloosch

Het is helaas waar: één op de drie huwelijken eindigt in een scheiding. Dan moet je het eens worden over grote vragen, zoals: hoe regelen we de zorg voor de kinderen? Hoe zit het met pensioen? En kunnen we straks allebei fijn wonen? Het expertduo van Zorgeloosch zorgt voor snelheid, duidelijkheid en rust. Met de garantie: de bank gaat akkoord met het convenant.

Zorgeloosch is nog maar elf jaren jong, maar groeit als kool. Dat is niet zo gek. Als enige in Nederland werken hier de scheidingsbemiddelaar en de hypotheekadviseur  als team in dezelfde organisatie. Zij regelen de scheiding van A tot Z. Gespecialiseerde back office collega’s helpen om de puntjes op de i te zetten en de vaart erin te houden. Dit teamwork is precies wat scheidende stellen nodig hebben. Dat blijkt wel op Independer, waar 99% van de klanten Zorgeloosch scheiden  aanbevelen, met gemiddeld een 8,8.

Gouden team

Zorgeloosch heeft zo’n gouden team. Hier zit je als scheidend stel aan tafel met bemiddelaar Nancy van Stokkum en hypotheekadviseur Bertina van ’t Hazeveld “Met de snelwonenscan©  kan ik in het gratis intake gesprek al vertellen of woonwensen financieel haalbaar zijn,”  zegt Bertina van ’t Hazeveld. “Je ziet dat mensen dan al wat ontspannen.” “En zich op andere zaken kunnen richten,” vult  Nancy van Stokkum aan. “Bij een scheiding komt nu eenmaal veel kijken: alimentatie, pensioen… We luisteren altijd heel goed. En we komen met oplossingen waarvan we denken: hiermee helpen we déze  mensen het best.”

Troef

Zorgeloosch heeft als missie de klant zo tevreden mogelijk maken. “Het zit in onze genen,” lacht Bertina van ’t Hazeveld. Hij heeft als hypotheekadviseur van Zorgeloosch een belangrijke troef achter de hand. “Het komt nogal eens voor dat stellen hun handtekening onder een convenant zetten. En dat de bank dan zegt:’ jammer, u mag het over doen. Deze afspraken zijn financieel niet goed genoeg.’ Dat komt bij ons nooit voor. Door onze grondige  kennis van zaken  is het convenant altijd direct akkoord. De praktijk wijst uit dat dat rust geeft, en ruimte voor een nieuw begin. En daar,” zegt Bertina van ’t Hazeveld, “zijn we gewoon trots op.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden