Nieuwe sessie Wolfslaar Akoestisch

Foto: Wolfslaar Akoestisch

Op zaterdag 13 augustus kan je weer genieten van een nieuwe sessie van Wolfslaar Akoestisch. In de Natuurtuin van Wolfslaar zullen Lumàyna en Ard Dermout Cramer muziekliefhebbers verrassen met enkele muzikale hoogstandjes. Het concert vangt aan om 16.30u.

Lumàyna is ontstaan in 2006 en bestaat uit Marcella Pischedda – zang, Hans Elzinga – gitaren en Rob Musters – klarinet en sopraansax.

Hun missie is om de Italiaanse muziek ook in de noordelijke streken van Europa onder de aandacht te brengen. Natuurlijk kennen we Laura Pausini, Eros Ramazotti en wat bekende operadeunen. Maar er is zoveel meer. En dat laat Lumàyna je horen, zien, proeven en voelen.  

Lumàyna speelt en zingt Italiaanse muziek. Napoletaanse canzoni, filmmuziek, jaren 30/40/50 swing, jaren 60/70/80 pop, een beetje folk, een beetje jazz… kortom, Italiaanse muziek in de breedste zin van het woord. Bekend én onbekend repertoire waarmee La Bella Vita Italiana helrmaal tot leven komt.

Ard Dermout Cramer  is een jonge singer-song writer uit het Amsterdamse. Zijn weg zoekend in het muzikale landschap heeft al bijzondere composities opgeleverd. Samen met  zijn cryptische aankondigingen maken zijn live optredens tot een bijzondere gewaarwording.  

Meer info over de artiesten en het concert zijn te vinden op de website http://www.wolfslaarakoestisch.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen