Novafonie zingt Engelse highlights op de KAM en zoekt leden

Foto: Novafonie

De Kulturele Amateur Manifestatie (KAM) is een waardevol en leuk evenement waar je kennis kunt maken met de podiumkunsten door amateurclubs.

Vocaal Ensemble Novafonie verzorgt op zondag 9 oktober 2016 een optreden tijdens de KAM in het Chassé Theater te Breda. De aanvang is 13.15 uur in de Kleine zaal en de toegang is gratis.

Novafonie brengt de highlights uit het concert “As torrents in summer” dat het koor deze zomer gaf. U kunt genieten van hoogtepunten uit de Engelse koormuziek van ondermeer Elgar, Tallis en Byrd. Een gevarieerd programma dat smaakt naar meer.

Nieuwe leden gezocht

Novafonie is nog op zoek naar nieuwe leden, met name (hoge) sopranen en tenoren. Heeft u zangervaring en lijkt het u leuk mee te zingen met uitdagende projecten? Dan is nu het moment om eens sfeer te komen proeven op een repetitie. Novafonie is reeds gestart met de voorbereidingen voor het komende kerstconcert dat plaatsvindt op 18 december 2016 in de Johanneskerk te Princenhage. U kunt zich voor dit project aanmelden via [email protected]. Daarnaast werkt het koor reeds aan het project voor 2017 met Duitse koormuziek van o.a. Bruckner, Wolf en Mendelssohn. U bent van harte welkom een repetie bij te wonen.

Vocaal Ensemble Novafonie is een a capella kamerkoor bestaande uit ruim twintig enthousiaste zangers en zangeressen. Het koor werkt aan een breed klassiek repertoire van renaissancemuziek tot hedendaags werk van bv. John Rutter en Ola Gjeilo. Het koor repeteert iedere donderdagavond vanaf 20.00 uur onder de enthousiaste leiding van dirigente Alice Roes in de ‘Beemdentil’ in de Haagse Beemden te Breda.

Meer informatie

Voor meer informatie omtrent het koor en diverse geluidsfragmenten bezoekt u de site novafonie.one. Meer informatie over de KAM vindt u op www.kambreda.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen