Uitzicht op volgende Pannen op het Dak

Foto: Pannen op 't Dak

Een tweede editie van Pannen op het Dak vindt plaats van vrijdag 23 juni tot en met zondag 2 juli . Bredaas roof top festival biedt deze keer nog meer food & fun en mét dezelfde fantastic view als in 2016.

Op het dak van de Concordia-garage kan jong én oud weer dagelijks van 12 tot 23 uur proeven, ontmoeten en relaxed vertoeven. Het festival is vrij toegankelijk.

10 zomerdagen lang genieten

Chef-kok Ralph Geerts van RAVANELLO is het creatieve brein achter de culinaire invulling op het Dak. Bezoekers kunnen 10 zomerdagen lang genieten van het beste uit Breda en omstreken. Uitgebreid tafelen, snel een burger zonder dak of dagelijks wisselende dakhap, borrel bites bij een speciaalbiertje of glas wijn? Pannen op het Dak biedt verschillende mogelijkheden om de trek te stillen.

Nieuw dit jaar is de Foodbar waar vanaf 12.00 uur lunch en tussendoortjes te krijgen zijn. In het pop-up restaurant van RAVANELLO kunnen bezoekers vanaf 18.00 uur weer terecht voor shared dining waarbij tafelgenoten verschillende gerechten met elkaar delen. Wie uitgebreider wil dineren, kiest het 4-gangen tasting menu al dan niet met bijpassend wijnarrangement. Volgens Geerts “een ware wandeling door het seizoen en de regio”.

Ontmoeten en relaxed vertoeven

Ter ontspanning en vermaak, biedt Pannen op het Dak opnieuw allerlei activiteiten: van muziek, zang en dans tot film, expo en workshop. Voor ieder wat wils. In de planning staan o.a. twee muzikale lunches, een Pecha Kucha-avond, een danssalon van Go Tango, een rollerdisco, een bierproeverij een ochtendsessie yoga met ontbijt, skate clinics en een kofferbak sale. Natuurlijk zijn bezoekers ook van harte welkom om alleen van het uitzicht te komen genieten.

Lokaal initiatief

Pannen op het Dak is een initiatief van een groep enthousiaste Bredase ondernemers. Het doel is om een festival voor en door Breda te ontwikkelen. Voor de opbouw, inrichting en invulling van het festival, wordt zo veel mogelijk gebruik van lokale partners, producenten en ondernemers. Van hijskraan, meubilair en container tot kruidentuin en speciaalbier. Het dak is nu immers nog helemaal leeg. Bedrijven en particulieren die de unieke locatie willen gebruiken voor een bedrijfsborrel, teamevent, verjaardagsfeestje of huwelijksaanzoek kunnen zich melden bij de organisatie.

Reacties