Bands strijden om podiumplek Breda Barst

Foto: Breda Barst

Het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst, dat dit jaar op 16 en 17 september plaatsvindt in het Valkenberg park in Breda, trapt het festivalseizoen op zaterdag 20 mei af in poppodium Mezz tijdens de Breda Barst Kick-Off. Op deze avond strijden talentvolle bands om een podiumplek tijdens Breda Barst.

Vanaf nu kunnen bands die kans willen maken op een podiumplek zich opgeven door een livevideo te sturen naar [email protected]. Vanaf woensdag 26 april kan er via een poll gestemd worden op deze bands. De twee bands met de meeste stemmen spelen op 20 mei in Mezz en maken daarmee dus tevens kans om te spelen op Breda Barst. Daarnaast worden in samenwerking met Pop Organisatie Breda (POB) nog drie bands geselecteerd.

Drie bands maken kans op podiumplek

Op 20 mei wordt Mezz omgetoverd tot een festivallocatie. Naast optredens van deze vijf bands is er volop te eten en te drinken en staan er diverse kraampjes. Tijdens Kick-Off worden drie bands geselecteerd die op Breda Barst mogen spelen. De eerste band zal gekozen worden door het aanwezige publiek. Door te stemmen maken zij tevens kans op leuke prijzen als concerttickets en Breda Barst merchandise. De jury, bestaande uit Jeroen Schortemeijer (bestuur Breda Barst), Xander van Dijck (boekingskantoor Cloudhead) en Rick Ruskus (Mezz), bepaalt welke andere twee bands op Breda Barst zullen spelen.

De Breda Barst Kick-Off start om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.

Breda Barst

Het gratis toegankelijke Popfestival Breda Barst vindt dit jaar op 16 en 17 september plaats. Breda Barst staat garant voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg en biedt een mooie mix van regionaal en lokaal talent en gevestigde artiesten. Op Breda Barst vind je ook theater, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en toffe activiteiten voor kinderen.

Reacties