Zonnige klanken van “The Flavorics” op Belcrum Beach

Foto: The Flavorics

Belcrum Beach heeft zondag 1 juli de primeur van de nieuwe band van Wim Dictus: “The Flavorics”. Ook is het de eerste keer dat de band van deze drie oude rotten in het vak, die voorheen de nationale podia bespeelden onder de naam “Quata” in Dictus’ hometown Breda zal neerstrijken.

Het optreden op het Bredase stadsstrand is zoals altijd gratis.

The Flavoris live

The Flavoris zijn André van Son, (contrabas, zang), Kok de Koning (tresgitaar, trekharmonica en zang) en Wim Dictus (gitaar, cuatro, mondharmonica en zang). Het drietal professionele muzikanten is met een jarenlange routine van meerdere optredens per week gepokt en gemazeld in het muziekwereldje. Voor het repertoire heeft het trio zich toegelegd op akoestische popsongs en swingende latin. Verwacht onverslijtbare popklassiekers met een latino-sausje en Spaanstalige cansiones in een poppy versie. Van John Denver tot Julio Iglesias en van diens zoon Enrique tot John Mayer en van Cubaans tot country, bolero en rock.

Hoe uitéénlopend de inspiratiebronnen van “The Flavorics”ook zijn, het resultaat belooft één zonnig, swingend feestje onder de Bredase zon. De middag begint om 15.00 u.

  • Locatie: www.belcrumbeach.nl. Veilingkade 12-15, Breda.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden