Fotografietalenten komen in actie tijdens Amateurweekend BredaPhoto

Eén van de tentoongestelde toekomstfoto's in de Stadsgalerij
Foto: Stijn Stragier

Fotografietalenten kunnen dit weekend op het BredaPhoto Festival hun hart ophalen. Op 22 en 23 september staat het Amateurweekend weer op het programma. Dit weekend staat dit jaar wederom in het teken van workshops en speciale exposities voor amateurfotografen.

Amateurfotografen kunnen dit weekend deelnemen aan verschillende workshops. Zo kunnen deelnemers aan de slag met experimentele portretfoto’s. Daarnaast hebben een aantal fotografen vóór het Amateurweekend al masterclasses gehad. Zij hebben een half jaar onder begeleiding van professionals aan fotoprojecten gewerkt. Hun werken, met het futuristische thema ‘To Infinity and Beyond’, worden dit weekend tentoongesteld in de Stadsgalerij.

Op 22 september vindt ook een fotografendiner plaats. Vóór het opdienen van de maaltijd geven fotografen Peter Lipton en Jos Jansen een lezing. Geïnteresseerden moeten zich wel aanmelden.

Het Amateurweekend wordt zaterdag om 11:00 afgetrapt met de opening van de amateurtentoonstelling in de Stadsgalerij. Daar vertellen de fotografen meer over hun werk. Wie nog wil deelnemen aan de workshops of het diner, kan zich bij de organisatie aanmelden. Deelname is niet gratis. Meer informatie is te vinden op de website van BredaPhoto.

Dossier: BredaPhoto

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden