Strangelove in première in het Chassé Theater in Breda!

Foto: Breda Nieuws

Zondag 12 juli gaat Strangelove met o.a. Ko van den Bosch en Peter van de Meulebroecke in première in het Chassé Theater in Breda!

Het is een hardhandige comedy over het leven in quarantaine, de pandemie, de globalisering en het einde van de wereld.

Quarantaine in een bunker

Drie mannen, een president, een kolonel en een wetenschapper hebben zich verschanst in een bunker en wachten op het moment dat de pandemie uitgeraasd is. Dat zal het moment zijn dat de aarde leeg is en een nieuwe, betere wereld gemaakt kan worden. Dat leek hen een goed idee. De waanzin van de wereld heeft zich echter vastgezet in de hersenen van de mannen. In hun hoofden is de wereld een dolgedraaide grap geworden, waarin ze wanhopig zoeken naar de clou.

Strangelove wordt geproduceerd door Kat op het Spek en gemaakt door Ko van den Bosch (bekend van Alex d’Electrique en Noord Nederlands Toneel), Peter van de Meulebroecke (bekend van Soof! en Noord Nederlands Toneel, Tuning People), Thijs Prein en Roelof Pothuis (Kat op het Spek). Eerder maakte dit collectief de legendarische voorstelling Missie zoekt massa over de Russische Revolutie.

Première

Zondag 12 juli om 15.00 uur gaat Strangelove in première in het Chassé Theater in Breda. Daarna is de voorstelling nog te zien in Amsterdam, Groningen en Heerlen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden