Download nu de app van Breda Barst

Foto: Breda Barst

Over drie weken is het zo ver. Dan is het Park Valkenberg in Breda twee dagen terrein van Breda Barst. Download nu de app en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

De officiële Breda Barst-app is vanaf nu gratis te downloaden in de iTunes App Store van Apple en in de Google Play Store voor Android en is ontwikkeld door SIMDO. Het blokkenschema staat op dit moment exclusief in de app en door op de hartjes bij de artiesten te klikken kan de bezoeker een persoonlijke tijdschema samenstellen.

Nieuwe functies

De app heeft allerlei nieuwe functies. Zo staat er een Instagram-feed in, waar de bezoekers foto’s kan delen. Maar men kan er ook de Tumblr-blog bekijken, die boordevol fijne verhalen over twintig jaar Breda Barst staat bekijken, die gedeeld kunnen worden op Facebook na het inloggen in de app.

Breda Barst is op 19 en 20 september in Park Valkenberg. Op het festival staan onder andere De Staat, Fiction Plane (UK), Causes, Rondé en The Deaf. De volledige line-up en meer informatie vind je op de website van Breda Barst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen