Podiumkunsten door studenten

Foto: Podium Bloos

Het nieuwe schooljaar is van start. En daarmee gaat ook studentenpodium Blik&Bloos gaat weer van start. Op HBO intro festival konden de nieuwe studenten al kennismaken met Blik&Bloos talenten van afgelopen seizoen. De eerstvolgende editie staat gepland op dinsdag 29 september.

Ook voor deze avond is de organisatie, bestaande uit studenten, op zoek naar nieuwe deelnemers. Studenten met talent op het gebied van film/av, fotografie performance, live-muziek, spoken word of iets heel anders kunnen zich aanmelden vóór 21 september.

Vereisten:

  • je bent student;
  • je hebt een talent/uit de hand gelopen hobby;
  • je wilt graag eens voor publiek spelen;
  • je krijgt maximaal 10-15 minuten de tijd om je te presenteren.

29 september: Blik&Bloos

Tijdens deze avond vertonen studenten in de leeftijd van 17 t/m 25 jaar die een voorliefde hebben voor de podiumkunsten hun talent op het podium in Podium Bloos. Niet zelden zijn de grootste artiesten begonnen in hun studententijd. Door de unieke samenstelling van het programma krijg je als publiek op deze avond een leuke, laagdrempelige kans om podiumtalent te ontdekken. De mogelijkheid is er om met elkaar te praten, geïnspireerd te raken, te oefenen én een gezellige avond te hebben.
Een deel van het programma is al wel bekend. Zo staat onder andere Emy Smeekens op het programma met een unieke act; een samenstelling tussen animatie en poetry. Daarnaast laten twee jonge dansers van Dansnest een duet zien.

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar [email protected] met je idee en eventueel foto- en filmmateriaal. Dan komt je mail terecht bij Sanne Douma ([email protected]) Zij bekijkt je aanmelding en bespreekt dit met de organisatie. Je krijgt dan snel reactie of je act past bij de avond en wie weet zien we je dan op dinsdag 29 september.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden