Breda gaat bubbelen bij Strand Binnen

Foto: Bootje Varen Breda

Met een gemiddelde temperatuur van 6 graden in maart is het niet direct weer om met je Bootje op het water te dobberen. Daar heeft Strand Binnen in samenwerking met Bootje Varen Breda, Breda Drijft en het Grote Studentenfeest iets op gevonden: De Hot Tub Movie Nights!

Wat te doen als het buiten koud en nat is? Dan bouwen we Strand Binnen toch gewoon om tot de leukste bioscoop van Nederland. Twee dagen een hilarische film, een groot megascherm, verwarmde hottubs, de verwarming op standje zomer en barpersoneel wat de drankjes koud aan de Hot Tub serveert. Met meer dan 1000 geïnteresseerden binnen 2 dagen op social media beloven de Hot Tub Movie Nights een groot succes te worden. Met hottubs van 4 tot 18 personen is er voor elke groepsgrootte wel een passend bad te vinden. Geniet in een gedeelde Hot Tub of boek met je vrienden je eigen privé Hot Tub.

Op donderdag 3 maart vindt Het Grote Studentenfeest plaats. Op vrijdag 4 maart organiseert Breda Drijft hun versie van de Hot Tub Movie Night, Breda Bubbelt! Inmiddels is ruim 50% van de kaarten verkocht voor deze unieke avonden.

Het Grote Studentenfeest

Op donderdag 3 maart tovert het Grote Studentenfeest Strand Binnen om tot hottub film/-en fissa paradijs. Vanuit je Hot Tub geniet je van de film “Project X” op groot scherm terwijl de ober jullie voorziet van redcups vol bier. Geniet van de film om vervolgens in je Speedo of bikini helemaal uit je dak te gaan op de meest foute hits tijdens de afterparty. Gewoon, omdat het kan.

Breda Bubbelt

Vrijdag 4 maart staat volledig in het teken van lekker bubbelen in een bubbelbad! Nadat iedereen heeft plaats genomen in zijn of haar Hot Tub start deze unieke avond. De passende en komische film ‘’Hot Tub Time Machine’’ wordt vertoond op groot scherm. Deze film, het beste te beschrijven als ‘’Back to the Future meets The Hangover’’, vertelt het verhaal van vier vrienden die na een avondje doorzakken in een Hot Tub belanden. Dit blijkt tot hun schrik een Hot Tub Time Machine te zijn en brengt hun terug naar 1986. Bizarre en hilarische gebeurtenissen helpt ze hun jeugd terug te vinden. Uiteraard wordt deze unieke avond afgesloten met een knallende afterparty.

Breda Bubbelt

Breda Bubbelt wordt georganiseerd door Strand Binnen en Bootje Varen Breda. Strand Binnen bekend als unieke (zakelijke) evenementenlocatie. Bootje Varen Breda bekend als de groepsuitjes specialist van Breda en evenementen als Breda Drijft en de Sail-in Movie. Als Breda Bubbelt net zo’n succes wordt als het eerder samen georganiseerde Breda Drijft is een unieke en onvergetelijke avond een zekerheidje!

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen