De afsluiter van POBparade, MacSwordfish

De POBpararde 2016 sloot af met niemand minder dan MacSwordfish. Deze Bredase band staat garant voor een avond vol goede muziek.

Er waren zoveel mensen op afgekomen, dat een deel buiten het café stond. Een goede afsluiter van wederom geslaagde POBparade. Met veel goede optredens en tevreden publiek.
Tijdens het optreden speelden de mannen van Macswordfish ook een nieuwe nummer. Aan de reacties van het publiek viel het goed in smaak Net als de rest van de avond. Deze plaat is nog niet verkrijgbaar, zodra het verkrijgbaar is laten we het weten.

Bloed, zweet en tranen

Dit gold ook voor de mannen van de avond. De zanger Victor haalde zijn vinger open op de snaar van zijn gitaar. Maar speelde ondanks dit toch door. Zoals een echte rocker betaamd. De publiek leefde erg mee met de mannen. Er werd zelfs eerste hulp aangeboden in vorm van spray voor de wond. Dit zorgde ervoor dat de jongens van Macswordfish nog harder hun best gingen doen om een onvergetelijke avond maken.

Niet genoeg

Hoewel het POBparade al ten einde was, had het publiek nog lang niet genoeg. Ook ’t Hijgend Hert wilde meer. Daar werd gehoor aangegeven en na enkele keren “we want more” was het einde dan toch echt in zicht. Zowel de band als het publiek hadden geweldig genoten! En werd nog lang over gepraat.

Macswordfish mocht vorig jaar ook Friday on the Rocks openen.Lees hier over hun optreden in cafe de Speeltuin.
Komende weekend is het volle bak voor Macswordfish. Zaterdag mogen zij bij Green Vinyl Recordstore Day opleuken. Daar vind je ook brouwerij Frontaal en Foodguerilla.
En zondag 17 april zijn ze te bewonderen in café de Bruine Pij tijdens de Most Wanted Showcase. Kom ook als je goede muziek kan waarderen.

Macswordfish bestaat uit :
Victor Wassink : zanger/gitaar
Casper Heystee : gitaar
Mark van Reusel : drums

Reacties