Indian Askin en DeWolff op Breda Barst

https://www.youtube.com/watch?v=CwcdNdFNkdw

De eerste namen van het gratis toegankelijke festival Breda Barst zijn bevestigd. Indian Askin, De Likt, DeWolff, Max Meser, Sjako!, ZooN, Birth of Joy, The Hot Sprockets, Noblesse en Flip en de Noormannen spelen op zaterdag 17 en zondag 18 september in het Valkenberg park.

Breda Barst staat voor twee dagen vol pop, rock, metal, punk, elektro, hiphop en dance in het Bredase stadspark Valkenberg. De toegang is gratis.

‘Indian Askin: de sound van 2015’

3FM-dj Frank van der Lende benoemde Indian Askin tot de ‘sound van 2015’ toen hij te gast was bij DWDD en dat lijken ze aardig waar te maken. De Likt staat met hun eigenzinnige electronica rap garant voor een feestje. DeWolff is groot geworden door hun dynamische en sterke live-shows. De Spaans/Nederlandse Max Meser verovert momenteel vele harten met zijn debuutalbum ‘Change’. Sjako! bestaat dit jaar 35 jaar en viert dat met hun tiende album. ZooN bestaat uit ex-leden van The Devil’s Blood, Astrosonic, The Liszt en The Gathering en dat wekt natuurlijk verwachtingen, die ze volledig waarmaken. Birth of Joy is geïnspireerd door de psychedelic sound van de sixties en seventies en stevige rock ’n roll, terwijl de muziek van The Hot Sprockets doordrenkt is met de ziel van oude blues, country en soul. Noblesse is zeer actief in de Nederlandse indierockscene en niet geheel zonder succes.

Flip en de Noormannen zingen lied met kinderen

Ook Flip en de Noormannen hebben hun sporen al verdiend met waanzinnige muzikanten, virtuoos taalgebruik en relativerende humor. Samen met zoveel mogelijk kinderen zal Flip een lied spelen dat hij speciaal voor Breda Barst schreef. Maandag ontving Breda Barst overigens uit handen van Karin Bloemen de originaliteitsprijs van de Rabobank Breda Breda Clubkas Campagne voor dit project. Dat betekent extra geld en dus meer mogelijkheden voor dit nu al unieke project.

Voor iedereen

Popfestival Breda Barst vindt dit jaar plaats op 17 en 18 september in het mooiste stadspark van Nederland, het Valkenberg park in Breda. Ook vind je theater op Breda Barst, een gevarieerd aanbod van lekker eten, een gezellige markt en activiteiten voor kinderen. Breda Barst is voor iedereen, of je nu voor de gezelligheid of de muziek naar dit gratis toegankelijke festival komt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen