Color the Forest start een bijzondere samenwerking

Foto: Color the Forest

Op 4 juni 2016 is er voor de tweede keer een kleurenfeestje in het Mastbos. Stichting Team Sprinters Breda organiseert samen met Roparunteam Wings for Life Color the Forest.  Dit is een kleurrijk hardloopfeest, net als The Color Run. Alle opbrengsten gaan naar stichting De Roparun.

Omdat de Roparun ervoor zorgt dat mensen met kanker een prettiger leven hebben, ontstond bij de organisatie het idee om een extra steentje bij te dragen aan dit goede doel.  Om dat te bewerkstelligen is er een bijzondere samenwerking gestart met het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Kinderen die daar behandelingen krijgen of hebben gekregen tegen een vorm van kanker, kunnen op kosten van de organisatie deelnemen aan een ‘Mini Color the Forest’. Daarnaast worden ze ontvangen als VIP’s en mogen ze helpen met het strooien van het poeder.

Volgens Chris Strous, voorzitter van Color the Forest, is het heel bijzonder om zelf iets te kunnen doen voor deze kleine helden. “Bij de meeste evenementen waar geld wordt opgehaald voor De Roparun worden voornamelijk de deelnemers in de watten gelegd. Dat willen wij natuurlijk ook, maar het is fantastisch om deze kinderen te mogen ontvangen. We willen ze een dagje hun ziekte laten vergeten en gaan er alles aan doen om dat zo te krijgen! Immers verdienen deze kinderen het ook om in het zonnetje gezet te worden.”

Wil jij ook op 4 juni aan de start staan? Dan kan je je nog steeds inschrijven via de website www.colortheforest.com. Dan heb je een middag kleurrijk plezier en steun je het goede doel! De organisatie hoopt je te verwelkomen op deze kleurrijke dag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen