Een zwaar maar leerzaam half jaar!

Foto: Breda Nieuws

Daar ben ik weer! En nu is dan echt de laatste blog van het afgelopen half jaar aangebroken..

Het zit erop! De afvalrace is voorbij..En dat is toch wel heel gek. Afgelopen week de laatste personal training gehad, wooowww die was heftig! Misschien wel net zo heftig als de allereerste. Jochen vond het een goed idee om nog één keer alles te geven.. nouuu en dat heb ik! Ik was helemaal gesloopt. Donderdag avond deed ik mee met de groepstraining onder leiding van Jochen, een super leuk clubje vrouwen en samen hebben we nog lekker goed geknald!

Vrijdags hadden we al een voorproefje voor de grote dag erna. Jochen vertelde mij dat ik rond 11:45 uur bij Fitnesscentrum Prinsenbeek moest zijn en verder kreeg ik natuurlijk niets te weten! Toen ik daar aankwam zaten Wendy en Marissa al binnen met een big smile! We zijn de auto ingestapt en stopte vervolgens een paar straten verderop bij Hip & Go voor de deur, kei vet! We mochten een kledingsetje uitzoeken voor de finale avond! Daarna zijn Jill, Ianthe en ik nog lekker even gaan lunchen om het alvast over onze grote dag te hebben 🙂

<Lees hoe Jochen De Afvalrace Breda heeft ervaren.>

En dan..De grote dag..

Wat was ik zenuwachtig, misschien wel iets TE. Ik kon er de nacht van te voren ook niet heel goed van slapen. Rond 11 uur stopte er een kei stoere auto voor de deur, voorzien met onze namen en het logo van de afvalrace! Dat was ons vervoer voor de dag. Daarna zijn we naar de kapper geweest waar onze haartjes lekker werden gedaan! Vanuit de kapper zijn we naar Devi gereden. Kinderopvang en lunchroom in het Sonsbeeck park en daar hebben we heerlijk geluncht!

Lunchen bij devi Breda

Vanuit de lunch zijn we naar Prinsenbeek gereden waar Ianthe en Wendy als eerste aan de beurt waren voor de visagie bij Huidtherapie Brabant. Jill en ik hebben even lekker een wijntje kunnen drinken op het terras, even stoom afblazen.. Want bij mij gingen die zenuwen dus gewoon door, de hele dag! Toen was het de beurt aan Jill en mij. Mijn wenkbrauwen zijn aangepakt en daarna werd ik ook heerlijk opgemaakt. Vanuit de visagie werden we weer vervoerd naar de binnenstad van Breda. Daar hebben we een fotoshoot gehad! Zowel gezamenlijk als ieder apart.

fotoshoot Barbara TaalAfvalrace finaledag 2016

Daarna zijn we een lekker hapje gaan eten bij Il Padrino en daar liepen de zenuwen al flink op, want ik wist inmiddels dat ik als eerste op moest. Toen we klaar waren met eten zijn we naar het NAC stadion gereden, daar stonden een groep mannen met trommels ons op te wachten en werden we vrij snel naar binnen geleid. Toen was het wachten..wachten tot dat we op mochten. Na Jochens lieve woorden riep hij mij op het podium en heb ik toch onlangs al die zenuwen (en die waren echt heel erg hoor) mijn briefje op kunnen lezen wat ik van te voren geschreven had. Als ik dat niet had gedaan had ik denk ik helemaal niet uit mijn woorden gekomen! En toen was ik eigenlijk ook wel weer heel blij dat ik van het podium af mocht hihi.. ondertussen vertelde Jochen mijn resultaten.

Resultaten om trots op te zijn.. meer dan 15 kilo afgevallen en bijna 30 cm buikomvang kwijt!

Eindfeest-NAC-De-Afvalrace-Breda-Prinsenbeek (61)

Ik vond de avond overweldigend, eigenlijk de hele dag al wel. Dat al die mensen speciaal naar ons zijn komen kijken! Fantastisch! En nu zit ik op de bank mijn blog te schrijven en is de afvalrace voorbij. Ik vind het nog steeds wel heel gek en ook jammer!

Het onderste in je naar boven halen

Het was een ontzettend zwaar maar oh zo leerzaam half jaar! En dan ook echt petje af voor mijn trainer Jochen! Ik heb je misschien al wel tienduizend keer bedankt haha..Maar ik kan niet vaak genoeg zeggen dat het echt een hele goede personal trainer is! Hij weet heel goed van aanpakken en laat het onderste in je naar boven komen! Ook qua voeding heeft hij mij super goed ondersteunt. Dus ben je op zoek naar een geweldige personal trainer? [email protected]

Daarnaast wil ik Breda.nieuws.nl, al onze sponsers en natuurlijk mijn familie, vrienden en collega’s bedanken voor alle lieve en mooie cadeau’s. Ik ben super verwend! En dan natuurlijk ook niet te vergeten mijn mede lotgenootjes Ianthe,Wendy en Jill. Wat kunnen jullie trots op jezelf zijn! Ik vond het super om dit met jullie mee te mogen maken!

Regelmatig krijg ik berichtjes over hoe mijn voeding schema’s eruit zien, hoe vaak en wanneer ik dan sport, hoe ik dit weer combineer met mijn werk en gezin.
Ik hoop echt dat mijn verhaal jonge moeders die niet lekker in hun vel zitten kan inspireren tot het zetten van deze stap, een stap naar een andere levensstijl. Er zijn genoeg jonge moeders die er doorheen zitten, niet weten wat ze nu moeten doen of zelfs moeders met een postnatale depressie.

Het doel is bereikt!

Genoeg bewegen, professionele begeleiding en gezonde voeding zijn handvatten die je kunnen helpen. Dit heeft bij mij goed gewerkt! En ook ik ben er nog niet, want er zijn altijd wel dingen waaraan je moet werken en nieuwe doelen die je moet stellen in het leven. Maar het doel wat ik voor ogen had is bereikt.
Een gezondere fittere gelukkigere moeder zijn 🙂

Over een paar weekjes horen jullie weer van me en vertel ik hoe het met me gaat.
Dusss….See you next time..
liefs, Barbara

Resultaat van Barbara na 180 dagen: Ruim 15 kilo lichter én bijna 30 centimeter buikomvang!

Meer over De Afvalrace Breda

Breda Nieuws is op zoek naar (weekend)redactieleden. Iets voor jou?

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen