Circus van de Mantelzorg op herhaling

Circus van de Mantelzorg
Foto: StiB

Op 26 oktober wordt vervolg gegeven aan een succesvolle eerste editie van het ‘Circus van de Mantelzorg’. Dan vindt de tweede editie plaats, wederom op de Avans Hogeschool. Het is toegankelijk voor alle mantelzorgers, maar ook professionals en vrijwilligers zijn welkom.

Deze editie staat het Circus in het teken van positieve gezondheid. Want alleen als mantelzorgers goed voor zichzelf zorgen, kunnen ze goed voor de ander blijven zorgen.

Het Circus van de Mantelzorg

Mantelzorg lijkt soms wel een circus. Het is hard werken. Het ontroert en verwondert. Soms is het spannend, maar altijd verrassend. Tijdens deze inspiratiemiddag krijgen mantelzorgers veel informatie, advies en praktische tips & trucs om zo goed voor zichzelf te blijven zorgen en de zorg voor de ander langer vol te kunnen houden.

Programma

Vanaf 13:00 uur zijn mantelzorgers, maar ook professionals en vrijwilligers van harte welkom op Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1 in Breda. Na een algemene presentatie kunnen deelnemers een keuze maken uit een van de interessante thema-sessies over ‘sportief fit’, ‘voeden of vullen’ en ‘geluk’. Na afloop is er voldoende ruimte om vragen te stellen onder het genot van een hapje en een drankje. Het doek valt om 17:00 uur.

Programma Dag van de Mantelzorg

Programma Dag van de Mantelzorg

Aanmelden

Meer informatie over de thema-sessies is te vinden op de website van StiB  of via 076 – 750 32 00. Aanmelden kan tot vrijdag 19 oktober. Deelname is gratis. Wees er snel bij, want vol = vol.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden