Week van ons water bol van activiteiten

In de Week van ons water van 17 tot en met 24 april maakt u kennis met water is uw omgeving! Water is onlosmakelijke verbonden met ons leven. Tijdens de Week van ons water kan iedereen in zijn of haar gemeente zien en ervaren dat water niet vanzelfsprekend is.

Deze week staat bol van activiteiten over water in Midden- en West-Brabant. Zo worden er gastlessen over water gegeven; staan de deuren open van een aantal rioolwaterzuiveringen en gemalen, kun je in Breda en Bergen op Zoom wandelen in het oude riool -de Vlaszak is het startpunt- en zijn er leer- en doespelletjes over water voor kinderen bij bezoekerscentra en kinderboerderijen.

Op de website van De week van ons water vindt u een overzicht van alle deelnemers, en natuurlijk het volledige programma van Breda. Alle activiteiten zijn gratis, voor een aantal moet u zich echter wel even aanmelden. Ook dit doet u via de website van De week van ons water

Bijlagentabel
Bijlage Grootte
week_van_ons_water_2015.pdf… 2.89 MB

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

Cookieinstellingen