Onderhoud Ettensebaan 21 augustus – 30 september

Foto: flickr

Er is onderhoud nodig aan de Ettensebaan tussen de Haagweg en de Westerparklaan en bij de aansluitingen van de Heilaarstaat en IABC. De gemeente begint vrijdag 21 augustus. Zonder tegenslag duren de werkzaamheden tot eind september.

Ettensebaan tussen Haagweg en Westerparklaan

Het asfalt is in slechte staat en moet worden vervangen. Deze werkzaamheden vinden plaats in het verkeer. Dit betekent dat bij de werkzaamheden aan de noordelijke baan het verkeer in twee richtingen over de zuidelijke baan wordt geleid, en andersom. Daarvoor zijn tijdelijk doorsteken in de middenberm aangebracht.

Het aanbrengen van de nieuwe asfaltlaag en het aanbrengen van markeringen is ‘s nachts. Bedrijven, de benzinepomp en de Poolse begraafplaats blijven bereikbaar. Fietsers kunnen het fietspad blijven gebruiken.

Aansluitingen Heilaarstraat en IABC

De werkzaamheden bij de aansluitingen van de Ettensebaan bij de Heilaarstraat en IABC zijn onder voorbehoud in het weekend van 19 en 20 september.

Er is doorgaand verkeer mogelijk over de Ettensebaan vanuit het centrum richting Etten-Leur en omgekeerd. De woonboulevard is ook bereikbaar. Het verkeer dat vanaf de Ettensebaan de IABC en Heilaarstraat in en uit wil, volgt omleidingen. Deze omleidingen zijn met borden aangegeven.
Fietsers kunnen het fietspad blijven gebruiken.

De gemeente vraagt uw begrip

De gemeente en de aannemer zijn er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar proberen dit tot een minimum te beperken.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden