Werkzaamheden Noordelijke Rondweg 6 en 7 juni 2015

Foto: Asja Vossen

De gemeente gaat in het weekend van 6 en 7 juni 2015 werkzaamheden uitvoeren aan het zuidelijke gedeelte van het kruispunt van de Nieuwe Kadijk met de Doornboslaan. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen zaterdag 6 juni 20.00 uur en maandag 8 juni 06.00 uur.

Wat gaat er gebeuren?

In de zomer van 2014 is door de aannemer het gehele kruisingsvlak vernieuwd. Op basis van een kwaliteitscontrole van de gemeente is gebleken dat de toplaag van het asfalt op het kruisingsvlak niet voldoet aan de norm van de gemeente.

De werkzaamheden bestaan uit het frezen van de toplaag asfalt en het weer opnieuw aanbrengen van een toplaag en worden uitgevoerd op kosten van de aannemer.

Verkeersmaatregelen:

  • Verkeer uit de richting Teteringen , richting Prinsenbeek kan normaal door blijven rijden.
  • Verkeer uit de richting Prinsenbeek , richting Teteringen wordt omgeleid via de Terheijdenseweg – Groene Dijk – Cornelis Joosstraat – Charles Petitweg.
  • Verkeer uit de richting Prinsenbeek dat via de Doornboslaan het centrum in wil wordt via dezelfde omleiding geleid en kan via de Kapittelweg het centrum bereiken.
  • Verkeer uit de richting Teteringen dat via de Doornboslaan het centrum in wil, wordt via de Kapittelweg geleid.
  • Verkeer uit Hoge Vught dat normaal via de Doornboslaan richting centrum wil, wordt omgeleid via de Kapittelweg
  • Verkeer uit het centrum richting hoge Vught wordt omgeleid via de Baliëndijk – Kapittelweg

 

De gemeente vraagt uw begrip

De gemeente en de aannemer zijn er zich van bewust dat de werkzaamheden overlast geven, maar proberen dit tot een minimum te beperken. Voor informatie over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer B. van Oosterum van de Gemeente Breda, telefoonnummer (076) 529 46 94, e-mail: [email protected].

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws in Breda? Schrijf je in voor de dagelijkse nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden