Visserstraat bruist met komst Ameezing en Rewind

Foto: Stappen & Shoppen

Een tijd lang stonden er verschillende panden leeg in de Visserstraat. Nu bruist de straat weer door de komst van veel nieuwe zaken. Eerder dit jaar heropende Showtime haar deuren als Coyote Bar en hebben sinds kort Ameezing en Rewind hun deuren geopend. Eind dit jaar zal ook café de Kater haar deuren openen tegenover de Walkabout. Patrick Schrik, eigenaar van Miller Time, Ameezing en Rewind nodigde ons uit om een kijkje te nemen.

Patrick Schrik is zeker geen onbekende in de Bredase horeca. Circa elf jaar geleden opende hij zijn eerste zaak in Breda; Café Dinges. Later volgden Miller Time, de Kroeg en Dinges (nu Ameezing). Zijn nieuwste uitbreiding is Rewind, gevestigd in het voormalige pand van Dos Amigos. Daarnaast heeft Patrick ook nog een Miller Time en Ameezing in Eindhoven.

Ameezing

Ameezing opende haar deuren mei dit jaar. Zoals de naam al doet vermoeden is Ameezing een karaokebar. Aan de bar vind je een boek met alle beschikbare nummers. Wil je een liedje zingen? Dan vul je een briefje in en kun je plaats nemen op het podium! Over het algemeen wordt er één nummer gezongen en één nummer gedraaid, zo valt er nooit een stilte. Ameezing is volgens Patrick vanaf dag één een groot succes.

“Breda miste nog een goede karaoke bar. De zaak zit iedere dag vol.”

Van dinsdag tot en met donderdag is Ameezing voor 18 jaar of ouder. Op vrijdag en zaterdag is het vanaf 21 jaar of ouder. De zaak is uitermate geschikt om te huren voor een bedrijfs- of vrijgezellenfeest. Volg Ameezing op Facebook.

Rewind

Rewind is gevestigd in het voormalige pand van Dos Amigos, tegenover Miller Time. De ouderen onder ons kennen deze zaak misschien nog als de Beach Club of heel vroeger JoJo’s. Rewind opende op 16 oktober haar deuren en moet het gat vullen dat is ontstaan door de sluiting van Liquid. Sterker nog, ze hebben de oude discovloer van Liquid overgenomen!
De zaak focust zich dan ook op een iets oudere doelgroep van 25 tot 35 jaar. De muziek die gedraaid wordt, komt vooral uit de 80’s, 90’s en 00’s. Alle muziekstijlen komen daarbij aan bod. Daarnaast ligt de focus meer op kwaliteit; dat zie je in het assortiment van dranken en het glaswerk. Zo hebben ze bijvoorbeeld elf soorten Bacardi.

De zaak heeft een warme en moderne uitstraling gekregen. Er is een mooie houten vloer ingelegd en alles is strak afgewerkt. Eye catcher is natuurlijk de lichtgevende discovloer en de vele discobollen die erboven hangen. Daarnaast is er achterin de zaak een rookruimte gebouwd.

Op vrijdag en zaterdag is de minimum leeftijd 23 jaar. Op donderdag vanaf 18 jaar. In de toekomst zullen er ook veel feestjes georganiseerd worden en bandjes optreden. Ze zoeken nog personeel, bekijk hier de vacture. Voor meer info volg je de Facebookpagina.

Bron en meer foto’s: Stappen & Shoppen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen