Koopwoning van de week: Ganzendreef 11 te Teteringen

Foto: Schonck, Schul & Compagnie

Op een fijne kindvriendelijke locatie in de oude dorpskern van Teteringen staat deze gezellige vrijstaande woning verscholen. Dit leuke pand beschikt over een mooie living, gigantische keuken, speelkamer, kantoor, 5 slaapkamers en 2 badkamers.

De woning is levensloopbestendig door de slaapkamer en badkamer op de begane grond. De tuin ligt rondom de woning en heeft diverse gezellige plekjes om te relaxen na een dag werken. Kortom, een uniek pand met veel ruimte en mogelijkheden op een mooie locatie!

Makelaar: Schonck, Schul & Compagnie | voor meer informatie en foto’s KLIK HIER.

KENMERKEN

  • Vrijstaand en ruime woning midden in een woonwijk
  • Uitstekend onderhouden
  • 5 slaapkamers en 2 badkamers
  • 1 slaapkamer en badkamer gelegen op de begane grond
  • Ruime living met gashaard en woonkeuken
  • Voorbereiding elektrisch laden auto op eigen terrein
  • Bel met intercomfunctie en camera
  • Zwembad met warmtepomp en zandfilterpomp
  • 2008 volledig gemoderniseerd en uitgebreid

BEGANE GROND

Via de poort bereik je de voorzijde van de woning waar plaats is voor meerdere auto’s. De markiezen zorgen voor een heerlijk huislijk gevoel. Bij binnenkomst ervaar je direct een zee aan ruimte en licht.
Door de vide heeft de hal een groot en open karakter. Vanuit de hal zijn de woonkamer, de slaapkamer, het toilet en de bovenverdieping toegankelijk.

WOONKAMER

De ruime L-vormige living heeft een gashaard en een mooie houtenvloer. Door de vele ramen komt er voldoende licht binnen. In de woonkamer is een kantoor gecreëerd dat af te sluiten is met en-suite deuren. Vanuit het kantoor heb je mooi zicht op de tuin. Ook is er nog een grote speel/hobbykamer die met een schuifdeur is af te sluiten.

KEUKEN

Het centrum van het huis is de gigantische woonkeuken met extra eetgedeelte en bijkeuken. De keuken is heel rijk uitgerust met een inductieplaat plus gasbrander, wijnklimaatkast Miele 2013, 2
combi-magnetronovens, 1 grote hetelucht-stoomoven, inbouwtelevisie, koffiezetapparaat,vaatwasser Miele 2015, 2 koelkasten, grote vrieskast, kraan met sproeier en heel veel kasten en lades om alles in op te bergen.

SLAAPKAMER BEGANE GROND

Op de begane grond bevindt zich ook de masterbedroom met badkamer en inloopkast. De slaapkamer is zeer ruim en heeft een schitterende lichtinval.

BADKAMER BEGANE GROND

De moderne badkamer beschikt over een ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel.

EERSTE VERDIEPING

Via de open trap bereik je de vide die toegang geeft aan vier slaapkamers en de tweede badkamer. De slaapkamers zijn ruim bemeten en lekker licht en alle voorzien van vaste bedden en kasten. Ook is
er voldoende bergruimte aanwezig achter de schotten. Op de slaapkamer aan de voorzijde is een leuk balkon aanwezig.

TUIN

De tuin is rondom de woning gesitueerd. Er zijn drie schuren aanwezig voor het opbergen van het tuingereedschap en het stallen van fietsen. Ook is er een gezellige overkapping waar je lekker beschut kan zitten en genieten en die afgesloten kan worden door een rolluik. Voor de liefhebber ligt er ook nog een verwarmd zwembad in de tuin waar de kinderen heerlijk kunnen ravotten.

LIGGING

De woning ligt in de oude dorpskern van Teteringen dichtbij de uitvalswegen de A16 en de A27. Teteringen ligt midden tussen de bossen en de polders en er zijn tal van recreatieve wandel- en fietsroutes. Alle voorzieningen zoals sportvelden, winkels, scholen liggen op zeer korte afstand van de woning. Ook is het centrum van Breda en Oosterhout per fiets gemakkelijk te bereiken.

Meer informatie:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen