Hardwell sluit DJ duo op

Foto: Ben Houdijk / Serious Request 3FM

Domien maakte vanmorgen op 3FM bekend dat DJ Hardwell Frank en hem op gaat sluiten in het glazen huis.

Hardwell: “Ik ben heel blij dat ik in mijn Breda op deze manier mijn steentje aan 3FM Serious Request kan bijdragen. Het evenement leeft ontzettend in de stad, ik hoor het echt van alle kanten. Breda staat vanaf 18 december op haar kop!”

Hij sluit zondag 18 december de deur van het Glazen Huis achter 3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende. Met het opsluiten van de twee jocks geeft de wereldberoemde dj het startschot voor 3FM Serious Request 2016. Domien en Frank verblijven tot en met kerstavond op de Grote Markt in Breda.

Domien en Frank krijgen tijdens 3FM Serious Request bezoek van bekende nachtgasten, waaronder Humberto Tan en Dionne Stax. De 3FM dj’s die niet in het Glazen Huis zitten reizen het hele land door om acties en actievoerders te ondersteunen. Ook verzorgen de jocks de dag- en avondprogrammering van het 3FM Clubhuis in het Bredase poppodium Mezz. Hier genieten bezoekers o.a. van live muziek, lezingen, exposities en activiteiten en horen ze meer over de stille ramp die longontsteking heet. Voor meer informatie en kaartverkoop, zie 3fm.nl/clubhuis.

Hardwell

Robbert van de Corput (28), beter bekend als Hardwell, tekent op veertienjarige leeftijd zijn eerste platencontract. De afgelopen jaren scoorde hij hits als Zero 76 (een eerbetoon aan Breda), Dare You, Young Again en Off the Hook. In 2013 werd Hardwell verkozen tot beste dj ter wereld door DJ Mag. Onlangs was hij op de grote markt om het fotoboek van Joep van Aert te signeren die hem twee jaar volgde op tournee.
DJ Hardwell Breda

3FM Serious Request

Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december 2016 komt Nederland in actie voor 3FM Serious Request. Met de actie vraagt de publieke jongerenzender de dagen voor Kerst aandacht voor een stille ramp. Van Friesland tot Limburg: door het hele land zamelen buurtkinderen, vriendengroepen, scholen, verenigingen en bedrijven geld in voor het Rode Kruis. Vanuit het Glazen Huis tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt. Met 3FM Serious Request 2016 zet de publieke radiozender NPO 3FM zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen